سمینار آگاهی‌دهی جلوگیری از رسم و رواج‌های نادرست در مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات دایر شد.

nta_new_user
Sat, Sep 13 2025 8:21 AM
img

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات سمینار آگاهی‌دهی پیرامون فرمان امیرالمؤمنین حفظه‌الله در مورد جلوگیری از رسم و رواج های نادرست را برای 20 تن از مسؤولان کمیته های دعوت و ارشاد پوهنځی‌های پوهنتون و مسؤولان آمریت دعوت و ارشاد برگزار کرد.
پوهاند شعیب احمد شاخص آمر مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات هدف از برگزاری این سمینار را آگاهی‌دهی و معرفی عرف‌های ناپسند و نیز تأکید بر جلوگیری از رسم و رواج‌های نادرست در سطح جامعه عنوان نمود.
ترینر این سمینار پوهنیار مولوی عبدالقیوم فاروقی استاد پوهنځی شرعیات پوهنتون هرات بودند که موضوعات مرتبط را به‌گونه علمی و همه‌جانبه تشریح و ارائه نمود.
همچنان مواد آموزشی سمینار در اختیار تمام اشتراک‌کنندگان قرار گرفت تا در مواقع لازم جهت استفاده بیشتر و انتقال مفاهیم به سایر همکاران و محصلان از آن بهره‌مند گردند. 
قرار است مسئول کمیته‌های دعوت و ارشاد آموخته‌های خویش را در قالب سمینارها و جلسات آموزشی متنوع به همکاران و محصلان انتقال دهند.

Latest news

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

دل‌نوشته‌ای از غربت تا مهربانی هرات

وقتی از دیار غربت، با چمدانی پُر از زخم و چشمانی پُر از اشک، پای به خاک وطن گذاشتم، گمان نمی‌بردم هنوز هم می‌توان مزه‌ی مهربانی را چشید... اما هرات، این شهر آفتاب و آغوش، مرا غافلگیر. . .

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

ورکشاپ آموزشی روش تحقیق برگزار شد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل ورکشاپ آموزشی 5 روزۀ تحت عنوان روش تحقیق را در پوهنتون هرات برگزار کرد. 
این ورکشاپ توسط پوهاند داکتر عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و. . .

Mon, Mar 03 2025 9:58 AM
Background image

Scientific Conference on the Rights of Civilians from the Perspective of Islamic Sharia and International Documents

Professor Abdul Rahman Saleem, a faculty member of the Faculty of Sharia and Islamic Sciences at Herat University, held a scientific conference titled "The Rights of Civilians from the. . .

BACK TO NEWS