برگزاری سمینار علمی-فرهنگی «نقش رسانه‌ها در قبال جامعه اسلامی»

nta_new_user
Wed, Jan 21 2026 10:46 AM
img

سمینار علمی-فرهنگی با عنوان «نقش رسانه‌ها در قبال جامعه اسلامی» به ابتکار دفتر مطبوعاتی مقام ولایت هرات و با همکاری پوهنځی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی برگزار شد.

این سمینار سه‌روزه در مقام ولایت هرات، با حضور خبرنگاران، کارکنان رسانه‌ها و فعالان فرهنگی سطح ولایت هرات، برگزار گردید.
این سمینار توسط پوهنیار امان الله پشتون استاد پوهنځی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی پوهنتون هرات به اشتراک کنندگان ارائه شد.

در این برنامه، موضوعاتی همچون: مفهوم رسانه، انواع رسانه، وظایف رسانه، رسالت رسانه‌ای در جامعه اسلامی، ارزش‌های دینی و فرهنگی و اخلاقی رسانه‌ها، آزادی بیان در چارچوب نظام اسلامی و جایگاه رسانه‌ها در قبال جامعه اسلامی و فرهنگ ارائه شد.

گفتنی است که این سمینار با هدف تبیین جایگاه رسانه‌ها در جامعه اسلامی، برجسته‌سازی نقش آن‌ها در اصلاح فرهنگی جامعه، ارتقای آگاهی دینی و تقویت مسئولیت‌پذیری رسانه‌ها برگزار ګرديد.

Latest news

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

دل‌نوشته‌ای از غربت تا مهربانی هرات

وقتی از دیار غربت، با چمدانی پُر از زخم و چشمانی پُر از اشک، پای به خاک وطن گذاشتم، گمان نمی‌بردم هنوز هم می‌توان مزه‌ی مهربانی را چشید... اما هرات، این شهر آفتاب و آغوش، مرا غافلگیر. . .

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

ورکشاپ آموزشی روش تحقیق برگزار شد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون هرات ورکشاپ آموزشی 5 روزۀ تحت عنوان روش تحقیق را در پوهنتون هرات برگزار کرد. 
این ورکشاپ توسط پوهاند داکتر عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و مجله علمی. . .

Mon, Mar 03 2025 9:58 AM
Background image

Scientific Conference on the Rights of Civilians from the Perspective of Islamic Sharia and International Documents

Professor Abdul Rahman Saleem, a faculty member of the Faculty of Sharia and Islamic Sciences at Herat University, held a scientific conference titled "The Rights of Civilians from the. . .

BACK TO NEWS