امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی میان پوهنتون هرات و پوهنتون ملی علوم زراعتی و تکنالوژی افغانستان (اناستو)

nta_new_user
Sat, Jun 28 2025 10:55 AM
img

در راستای توسعه و تقویت همکاری‌های علمی، آموزشی و تحقیقی میان نهادهای تحصیلات عالی کشور، تفاهم‌نامۀ همکاری مشترک میان پوهنتون هرات و پوهنتون ملی علوم زراعتی و تکنالوژی افغانستان (اناستو) به امضا رسید.
این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز شد. در ادامه، شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان، بر اهمیت اتحاد و هم‌سویی نهادهای تحصیلات عالی، تبادل تجارب علمی و تقویت اساس تحقیقات میان پوهنتون‌های کشور تأکید ورزید.
سپس پوهنیار ثناءالله ارغستانی، معاون علمی پوهنتون ملی علوم زراعتی و تکنالوژی افغانستان (اناستو) ، ضمن تشریح اهداف این تفاهم‌نامه، از آن به عنوان گامی مؤثر برای ارتقاء برنامه‌های علمی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک، راه‌اندازی برنامه‌های تحقیقی، و شریک‌سازی نتایج تحقیقات علمی یاد کرد.
در پایان این مراسم، تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و تحقیقی میان دو نهاد به امضا رسید. بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، دو پوهنتون متعهد شدند که در زمینه‌هایی چون اجرای طرح‌های مشترک تحقیقی، برگزاری سمینارها و ورکشاپ‌های تخصصی و استفاده مشترک از منابع علمی و لابراتواری با هم همکاری نمایند.

Latest news

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

دل‌نوشته‌ای از غربت تا مهربانی هرات

وقتی از دیار غربت، با چمدانی پُر از زخم و چشمانی پُر از اشک، پای به خاک وطن گذاشتم، گمان نمی‌بردم هنوز هم می‌توان مزه‌ی مهربانی را چشید... اما هرات، این شهر آفتاب و آغوش، مرا غافلگیر. . .

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

ورکشاپ آموزشی روش تحقیق برگزار شد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون هرات ورکشاپ آموزشی 5 روزۀ تحت عنوان روش تحقیق را در پوهنتون هرات برگزار کرد. 
این ورکشاپ توسط پوهاند داکتر عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و مجله علمی. . .

Mon, Mar 03 2025 9:58 AM
Background image

Scientific Conference on the Rights of Civilians from the Perspective of Islamic Sharia and International Documents

Professor Abdul Rahman Saleem, a faculty member of the Faculty of Sharia and Islamic Sciences at Herat University, held a scientific conference titled "The Rights of Civilians from the. . .

BACK TO NEWS