رونمایی از کتاب تأملات فی رسائل النور

nta_new_user
Sat, Nov 16 2024 9:46 AM
img

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون با هماهنگی دفتر تیکا در هرات محفل روزنمایی  از کتاب تأملات فی رسائل النور را با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، شیخ الحدیث مولانا نوراحمد اسلام جار والی ولایت هرات، پوهاند دکتور عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و مجله علمی، قاری محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری، دکتور محمد خلیل چیچک نویسندۀ کتاب تأملات فی رسائل النور، سرکنسول جمهوری ترکیه در هرات، رئیس دفتر تیکا، رؤسای پوهنځی ها، استادان، محصلان و سایر مهمانان، برگزار نمود.
محفل با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد، سپس شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات ضمن خوش آمدگویی به مهمانان و اظهار خرسندی از حضور دکتور محمد خلیل چیچک که رونمایی کتاب‌شان را در پوهنتون هرات انجام دادند، و از معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون که در راستای برگزاری این محفل سهم داشتند، تشکر نمود. رئیس پوهنتون همچنان در مورد جایگاه علما و دانشمندان در جامعه صحبت نموده و ایشان را از غنایم ارزشمند عنوان نمودند.
بعداً شیخ الحدیث مولانا نوراحمد اسلام جار والی هرات نیز حضور دکتور محمد خلیل چیچک در هرات را خیرمقدم گفته، تلاش‌های علما و دانشمندان درعرصه های علم و دانش را ستودنی خواند. والی هرات همچنان استادان پوهنتون هرات را نیز تشویق نمود تا با جدیت در عرصه‌های تحقیق و تولید علم کوشش نمایند و نقش مؤثری را در رشد و پیشرفت جامعه ایفا نمایند.
در این محفل دوکتور محمد خلیل چیچک، نویسنده کتاب تامُلات فی رسائل النور با اشاره به اهمیت وحدت و یکپارچگی در بین جوامع اسلامی تاکید نمود که در بُرهه کنونی وظیفه همه مسلمانان جهان است تا در حفظ وحدت و جلوگیری از تفرقه افکنی سهم و مسئولیت دینی و اجتماعی خود را از طریق فراگیری و گسترش علم و دانش اداء نماید.
در ادامه، شیخ الحدیث مفتی هدایت الله منیب رئیس پوهنځی شرعیات، دکتور عرفات رئیس دفتر تیکا، پوهنوال دکتور عبدالروف مخلص، سرکنسل جمهوری ترکیه پیرامون اهداف برگزاری برنامه، شرح زندگی نامه بدیع الزمان سعید النورسی، رونمایی ازکتاب و جمع بندی محفل پرداختند.
در اخیر با حضور مهمانان، از کتاب تأملات فی رسائل النور تألیف دکتور محمد خلیل چیچک رونمایی شد.

Latest news

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

دل‌نوشته‌ای از غربت تا مهربانی هرات

وقتی از دیار غربت، با چمدانی پُر از زخم و چشمانی پُر از اشک، پای به خاک وطن گذاشتم، گمان نمی‌بردم هنوز هم می‌توان مزه‌ی مهربانی را چشید... اما هرات، این شهر آفتاب و آغوش، مرا غافلگیر. . .

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

ورکشاپ آموزشی روش تحقیق برگزار شد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل ورکشاپ آموزشی 5 روزۀ تحت عنوان روش تحقیق را در پوهنتون هرات برگزار کرد. 
این ورکشاپ توسط پوهاند داکتر عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و. . .

Mon, Mar 03 2025 9:58 AM
Background image

Scientific Conference on the Rights of Civilians from the Perspective of Islamic Sharia and International Documents

Professor Abdul Rahman Saleem, a faculty member of the Faculty of Sharia and Islamic Sciences at Herat University, held a scientific conference titled "The Rights of Civilians from the. . .

BACK TO NEWS