Events menu

NewsAll news

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۵

په سمه توګه د نیالګیو د کېښنولو لاره چاره، او د ونو خړوبول، ساتنه او پالنه(حفظ مراقبت).

دا د هغه زده کړیزې برنامې سرلیک دی چې د زراعت پوهنځي د څېړنیز فارم آمریت په ابتکار د هرات ولایت ښاروالۍ ریاست، د انجیل او ګذرې ولسوالیو او د هرات پوهنتون ښاروالۍ د باغوانانو لپاره په زراعت پوهنځي کې دایره شوه.
په دې برنامه کې ۳۰ تنو ګډون کوونکو ته په عملي او نظري ډول د نیالګیو کښېنول، خړوبول، د زینتي ونو څانګو غوڅول او فور ورکول، قلموو پرې کول، د نباتي ناروغیو او آفتونو کنترول او د طبیعي سرو. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۳

د شرعیاتو پوهنځي له اختصاصي کتابتون څخه لیدنه وشوه.

د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابو الحکمت مفتي عبدالغفار او د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام په داسې حال کې چې د شرعیاتو او اسلامی علومو پوهنځي رئیس ملا هدایت الله. . .

LatestShow all

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۲۲ - ۱۱:۵۹

د لوړو زده کړو سرپرست وزیر هرات ولایت ته د خپل کاري سفر په ترڅ کې

د لوړو زده کړو سرپرست وزیر هرات ولایت ته د خپل کاري سفر په ترڅ کې، د هېواد لودیځ زون تحصیلي بنسټونو له مسؤلینو، استادانو او محصلینو سره وکتل او په یاد زون کې یې د تحصیل پر ښه والي او د. . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۶ - ۱۱:۲۱

د ګرافیک دوه کلنۍ نندارتون پیل شو.

د ګرافیک د دوه کلني نندارتون د پیلامي غونډه د هرات پوهنتون د رئیس پوهندوی عبدالعزیز نعماني، د لوړو وزارت ځانګړی استازی او د هرات پوهنتون مالي او اداري چارو مرستیال مولوي منت الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۱ - ۸:۴۵

د لوړو زده کړو وزارت نوی سرپرست وزیر شیخ الحدیث مولوی نداءمحمد ندیم د ویډیو کنفرانس له لاري د پوهنتونونو له رئیسانو سره لیدنه او خبرې اترې وکړې.

په یاد ویډیو کنفرانس کې چې د هرات پوهنتون رئیس پوهندوی عبدالعزیز نعماني، د لوړو زده کړو وزارت ځانګړی استازی او د هرات پوهنتون د مالی او اداري چارو مرستیال مولوي منت الله آخندزاده، د. . .

Past newsShow all

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۵

دا د هغه زده کړیزې برنامې سرلیک دی چې د زراعت پوهنځي د څېړنیز فارم آمریت په ابتکار د هرات ولایت ښاروالۍ ریاست، د انجیل او ګذرې ولسوالیو او د هرات پوهنتون ښاروالۍ د باغوانانو لپاره په. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۳

د شرعیاتو پوهنځي له اختصاصي کتابتون څخه لیدنه وشوه.

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۲۰

د هرات پوهنتون د ارشاد او دعوت آمریت د زده کړیز سمینار دریمه ورځ د علمي او اصلاحي ظرفیت د لوړاوي تر نوم لاندې محصلینو ته دایر شو.

د دې سمینار په دریمه ورځ کې د تجوید، ترجمې، تفسیر، سیرت النبي(ص) او د منهج الدعوت درسونه د قاري سیف الله صادقي، مولوي عبدالظاهر، شیخ الحدیث نورالله نوري او مولوي عبدالوهاب حنیف لخوا. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۱۷

د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست د ساتنې او پالنې (حفظ او مراقبت) پروژې د بولۍ ورکولو ناسته دایره شوه.

د هرات پوهنتون مالی او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د تدارکاتو آمریت، د پوهنتون د خدماتو او د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست د عمومي تدارکاتو مدیریت سرپرست په حضور دساتنې او پالنې. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۱۴

د هرات پوهنتون د کانال ویستلو او ویالو جوړولو پروژه پیل شوه.

د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیت ابوالحکمت مفتي عبدالغفار، د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د انجنیرۍ مدیر او د پوهنتون د خدماتو عمومي مدیر په حضور د هرات پوهنتون د. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۱۰

د هرات پوهنتون د محصلینو د علمي او اصلاحي ظرفیت لوړونې سمینار د پرانیستلو محفل

د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابو الحکمت مفتي عبدالغفار، د پوهنتون علمي مرستیال پوهندوی مولوي عبدالعزیز نعماني، د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د استادانو او درنو. . .