شنبه ۱۴۰۳/۱/۴ - ۱۰:۱۳

د هرات پوهنتون د ژمي سمستر آزموینو پیل

نن د هرات پوهنتون د ژمي سمستر آزموینې په دې علمي مرکز کې پیل شوې او محصلین د خپل تخصصي مهارتونو او پوهې د ارزیابۍ په پار په دې ازموینو کې ګډون کوي .
په همدې اساس، د هرات پوهنتون رئیس. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۵

په سمه توګه د نیالګیو د کېښنولو لاره چاره، او د ونو خړوبول، ساتنه او پالنه(حفظ مراقبت).

دا د هغه زده کړیزې برنامې سرلیک دی چې د زراعت پوهنځي د څېړنیز فارم آمریت په ابتکار د هرات ولایت ښاروالۍ ریاست، د انجیل او ګذرې ولسوالیو او د هرات پوهنتون ښاروالۍ د باغوانانو لپاره په. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۳

د شرعیاتو پوهنځي له اختصاصي کتابتون څخه لیدنه وشوه.

د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابو الحکمت مفتي عبدالغفار او د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام په داسې حال کې چې د شرعیاتو او اسلامی علومو پوهنځي رئیس ملا هدایت الله. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۲۰

د هرات پوهنتون د ارشاد او دعوت آمریت د زده کړیز سمینار دریمه ورځ د علمي او اصلاحي ظرفیت د لوړاوي تر نوم لاندې محصلینو ته دایر شو.

د دې سمینار په دریمه ورځ کې د تجوید، ترجمې، تفسیر، سیرت النبي(ص) او د منهج الدعوت درسونه د قاري سیف الله صادقي، مولوي عبدالظاهر، شیخ الحدیث نورالله نوري او مولوي عبدالوهاب حنیف لخوا. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۱۷

د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست د ساتنې او پالنې (حفظ او مراقبت) پروژې د بولۍ ورکولو ناسته دایره شوه.

د هرات پوهنتون مالی او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د تدارکاتو آمریت، د پوهنتون د خدماتو او د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست د عمومي تدارکاتو مدیریت سرپرست په حضور دساتنې او پالنې. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۱۴

د هرات پوهنتون د کانال ویستلو او ویالو جوړولو پروژه پیل شوه.

د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیت ابوالحکمت مفتي عبدالغفار، د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د انجنیرۍ مدیر او د پوهنتون د خدماتو عمومي مدیر په حضور د هرات پوهنتون د. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۱۰

د هرات پوهنتون د محصلینو د علمي او اصلاحي ظرفیت لوړونې سمینار د پرانیستلو محفل

د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابو الحکمت مفتي عبدالغفار، د پوهنتون علمي مرستیال پوهندوی مولوي عبدالعزیز نعماني، د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د استادانو او درنو. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۲

د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست د بیا جوړونې پروژه پرانیستل شوه.

د هرات ولایت د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست د بیا جوړونې پروژې د پرانیستنې مراسم نن د الهي کلام د آیتونو په تلاوت او د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتي عبدالغفار، د هرات. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۳:۵۹

د پوهنتون د اداري کارکوونکو د ارزیابۍ اجرأتو د کارونو د نوې لارې چارې زده کړیزه برنامه دایره شوه.

د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابو الحکمت مفتی عبدالغفار او د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام په حضور؛ د ارزیابۍ اجرأتو عمومي مدیریت د پوهنتون د کارکوونکو  د سوانحو. . .

Pagination