د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست د بیا جوړونې پروژه پرانیستل شوه.

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۲
img

د هرات ولایت د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست د بیا جوړونې پروژې د پرانیستنې مراسم نن د الهي کلام د آیتونو په تلاوت او د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتي عبدالغفار، د هرات پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د دیني تخصصاتو او جامعاتو رئیس مفتي تاج محمد صهیب، د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست اداري او مالي مرستیال مفتي عبدالقادر نعماني، د اداري کارکوونکو او ددې ریاست د بیا جوړونې پروژې د قرارداد کوونکي شرکت د مسئولینو په حضور دایر شول.
د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتي عبدالغفار د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست ته خدمت کول له دیني مسئولیتونو څخه وبلل ځکه چې دا ریاست په دیني علومو کې د متخصصو کسانو د روزلو او د اسلامي فرهنګ د ترویج کولو په برخه کې ټولنې ته لوی خدمت کوي.
د هرات پوهنتون رئیس د قرارداد کوونکي شرکت له مسئولینو څخه هم وغوښتل چې ورسپارل شوي کارونه په امانت او رښتینولۍ سره مخته یوسي.
وروسته د هرات ولایت د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست اداري او مالي مرستیال مولوي عبدالقادر نعماني د دې ریاست  د قراردادونو د تړون او د برنامو د ریپوټ وړاندې کولو ترڅنګ، وویل چې د دیني تخصصاتو اوجامعاتو ریاست اداري مسئولین به د دې پروژې په بشپړ او روښانه توګه مخته وړلو کې له هیڅ ډول هڅې او کوښښ څخه ډډه ونه کړي.
ورپسې د مېلمنو په حضور د دیني تخصصاتو او جامعاتو د بیا جوړونې پروژه پرانیستل شوه.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۰:۵۲

د هرات پوهنتون د خپرنیزې کمیټې ناسته دایره شوه.

د هرات پوهنتون د عامه پوهاوي او اړیکو آمریت د خپرنیزې کمیټې ناسته د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابو الحکمت مفتی عبدالغفار او د دې کمیټې د غړو په حضور د هرات پوهنتون د ریاست په دفتر کې. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۲ - ۱۰:۴۹

د هرات پوهنتون د کادري روغتون له پروژې څخه لیدنه

د هرات پوهنتون علمي مرستیال مولوي محمد موسی فایق او د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام په داسې حال کې چې د طب پوهنځي رئیس پوهندوی دکتور شفیق احمد جویا، د استادانو چارو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۹ - ۱۰:۳۰

د هرات پوهنتون مالي آمر، د عمومي تکنالوژۍ مدیر او د تدارکاتو آمران معرفي شول.

نن د بېلو ( جداګانه) مراسمو په لړ کې نثار احمد قاسمي د پوهنتون د تهیه، تدرکاتو او خدماتو د آمر،  صدام سعیدي د حسابۍ او مالي آمر، سید معروف سادات د معلوماتي تکنالوژۍ د آمر او محمد همایون. . .