مراسم رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان

چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۲ - ۱۰:۸
""

مراسم رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان امروز با حضور داکترنوراحمد حیدری معاون مقام ولایت، هیئت رهبری پوهنتون، رئیس و اعضای شورای متخصصان، رؤسای ادارات دولتی، استادان و محصلان در سالون کنفرانس‌های پوهنحی زراعت برگزار شد.

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد و سپس محمدرفیق شهیر رئیس شورای متخصصان هرات پیرامون اثر یاد شده و اهمیت انجام تحقیقات جهت کاهش مشکلات و معضلات جامعه صحبت کرد، وی همچنان از همکاری های پوهنتون هرات اظهار امتنان نمود.

در ادامه داکترنوراحمد حیدری معاون مقام ولایت از شورای متخصصان و استادان که در امر تحقیق و جمع آوری این اثر تلاش نمودند تشکر کرده و رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان را باعث افتخار دانسته و آن را نشاندهندۀ علاقۀ مردم هرات به علم و دانش عنوان نمود.

داکتر حیدری با بیان این مطلب که تحقیقات می‌تواند چالش‌ها و موانعی که سبب عدم توسعه حکومتداری خوب می‌شود را بر طرف کند، گفت: مقام ولایت از چنین آثار علمی که باعث رشد و توسعه در جامعه می‌گردد حمایت می‌کند وهمچنان بر تطبیق تحقیقات علمی در حکومتداری محلی نیز متعهد است.

سپس پوهنوال دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات ضمن تشکر از شورای متخصصان و استادان جهت گردآوری و انجام این تحقیق؛ آنرا یکی دیگر از دستآوردهای علمی دانست.

دکتور فایز پیرامون فعالیت‌های علمی-تحقیقی استادان پوهنتون صحبت کرده گفت: اولین اثر علمی-تحقیقی در مورد ویروس کرونا در سطح افغانستان که در یکی از ژورنال‌های بین المللی نشر شده است توسط کادر علمی پوهنتون هرات انجام شده است، وی همچنان افزود: به تعداد 68 تحقیق دیگر نیز در قالب وبینار در دوران قرنطینه توسط استادان پوهنتون انجام و ارائه گردیده است."

بعداً سید جواد رامیار، احمد ارشاد خطیبی، سید محمد فقیری، نصیراحمد فرهمند و عبدالصبور متین استادانی که این تحقیق را انجام دادند، در مورد یافته های تحقیق در بخش‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و دینی صحبت کردند.

در پایان، از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان با حضور مهمانان رونمایی گردید

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۱:۲

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنحی‌ها و سایر اعضا، جلسه شورای علمی برگزار شد.
در این جلسه شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۰:۵۳

حفاظت طبیعت و محیط زیست

عنوان ورکشاپی یک روزه‌یی بود که امروز به ابتکار آمریت انسجام خدمات محصلان و با همکاری آمر فارم زراعتی پوهنتون برای محصلان پوهنتون هرات برگزار شد.
این ورکشاپ با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۰:۵۱

جلسه کمیتۀ نشراتی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه کمیتۀ نشراتی آمریت ارتباطات وآگاهی عامه پوهنتون هرات با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات و اعضای این کمیته، در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد.
شیخ الحدیث. . .