مراسم رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان

چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۲ - ۱۰:۸
""

مراسم رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان امروز با حضور داکترنوراحمد حیدری معاون مقام ولایت، هیئت رهبری پوهنتون، رئیس و اعضای شورای متخصصان، رؤسای ادارات دولتی، استادان و محصلان در سالون کنفرانس‌های پوهنحی زراعت برگزار شد.

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد و سپس محمدرفیق شهیر رئیس شورای متخصصان هرات پیرامون اثر یاد شده و اهمیت انجام تحقیقات جهت کاهش مشکلات و معضلات جامعه صحبت کرد، وی همچنان از همکاری های پوهنتون هرات اظهار امتنان نمود.

در ادامه داکترنوراحمد حیدری معاون مقام ولایت از شورای متخصصان و استادان که در امر تحقیق و جمع آوری این اثر تلاش نمودند تشکر کرده و رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان را باعث افتخار دانسته و آن را نشاندهندۀ علاقۀ مردم هرات به علم و دانش عنوان نمود.

داکتر حیدری با بیان این مطلب که تحقیقات می‌تواند چالش‌ها و موانعی که سبب عدم توسعه حکومتداری خوب می‌شود را بر طرف کند، گفت: مقام ولایت از چنین آثار علمی که باعث رشد و توسعه در جامعه می‌گردد حمایت می‌کند وهمچنان بر تطبیق تحقیقات علمی در حکومتداری محلی نیز متعهد است.

سپس پوهنوال دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات ضمن تشکر از شورای متخصصان و استادان جهت گردآوری و انجام این تحقیق؛ آنرا یکی دیگر از دستآوردهای علمی دانست.

دکتور فایز پیرامون فعالیت‌های علمی-تحقیقی استادان پوهنتون صحبت کرده گفت: اولین اثر علمی-تحقیقی در مورد ویروس کرونا در سطح افغانستان که در یکی از ژورنال‌های بین المللی نشر شده است توسط کادر علمی پوهنتون هرات انجام شده است، وی همچنان افزود: به تعداد 68 تحقیق دیگر نیز در قالب وبینار در دوران قرنطینه توسط استادان پوهنتون انجام و ارائه گردیده است."

بعداً سید جواد رامیار، احمد ارشاد خطیبی، سید محمد فقیری، نصیراحمد فرهمند و عبدالصبور متین استادانی که این تحقیق را انجام دادند، در مورد یافته های تحقیق در بخش‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و دینی صحبت کردند.

در پایان، از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان با حضور مهمانان رونمایی گردید

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۳/۱/۴ - ۱۰:۱۳

د هرات پوهنتون د ژمي سمستر آزموینو پیل

نن د هرات پوهنتون د ژمي سمستر آزموینې په دې علمي مرکز کې پیل شوې او محصلین د خپل تخصصي مهارتونو او پوهې د ارزیابۍ په پار په دې ازموینو کې ګډون کوي .
په همدې اساس، د هرات پوهنتون رئیس. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۵

په سمه توګه د نیالګیو د کېښنولو لاره چاره، او د ونو خړوبول، ساتنه او پالنه(حفظ مراقبت).

دا د هغه زده کړیزې برنامې سرلیک دی چې د زراعت پوهنځي د څېړنیز فارم آمریت په ابتکار د هرات ولایت ښاروالۍ ریاست، د انجیل او ګذرې ولسوالیو او د هرات پوهنتون ښاروالۍ د باغوانانو لپاره په. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۳

د شرعیاتو پوهنځي له اختصاصي کتابتون څخه لیدنه وشوه.

د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابو الحکمت مفتي عبدالغفار او د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام په داسې حال کې چې د شرعیاتو او اسلامی علومو پوهنځي رئیس ملا هدایت الله. . .