مراسم رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان

hu_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۲ - ۱۰:۸
""

مراسم رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان امروز با حضور داکترنوراحمد حیدری معاون مقام ولایت، هیئت رهبری پوهنتون، رئیس و اعضای شورای متخصصان، رؤسای ادارات دولتی، استادان و محصلان در سالون کنفرانس‌های پوهنحی زراعت برگزار شد.

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد و سپس محمدرفیق شهیر رئیس شورای متخصصان هرات پیرامون اثر یاد شده و اهمیت انجام تحقیقات جهت کاهش مشکلات و معضلات جامعه صحبت کرد، وی همچنان از همکاری های پوهنتون هرات اظهار امتنان نمود.

در ادامه داکترنوراحمد حیدری معاون مقام ولایت از شورای متخصصان و استادان که در امر تحقیق و جمع آوری این اثر تلاش نمودند تشکر کرده و رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان را باعث افتخار دانسته و آن را نشاندهندۀ علاقۀ مردم هرات به علم و دانش عنوان نمود.

داکتر حیدری با بیان این مطلب که تحقیقات می‌تواند چالش‌ها و موانعی که سبب عدم توسعه حکومتداری خوب می‌شود را بر طرف کند، گفت: مقام ولایت از چنین آثار علمی که باعث رشد و توسعه در جامعه می‌گردد حمایت می‌کند وهمچنان بر تطبیق تحقیقات علمی در حکومتداری محلی نیز متعهد است.

سپس پوهنوال دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات ضمن تشکر از شورای متخصصان و استادان جهت گردآوری و انجام این تحقیق؛ آنرا یکی دیگر از دستآوردهای علمی دانست.

دکتور فایز پیرامون فعالیت‌های علمی-تحقیقی استادان پوهنتون صحبت کرده گفت: اولین اثر علمی-تحقیقی در مورد ویروس کرونا در سطح افغانستان که در یکی از ژورنال‌های بین المللی نشر شده است توسط کادر علمی پوهنتون هرات انجام شده است، وی همچنان افزود: به تعداد 68 تحقیق دیگر نیز در قالب وبینار در دوران قرنطینه توسط استادان پوهنتون انجام و ارائه گردیده است."

بعداً سید جواد رامیار، احمد ارشاد خطیبی، سید محمد فقیری، نصیراحمد فرهمند و عبدالصبور متین استادانی که این تحقیق را انجام دادند، در مورد یافته های تحقیق در بخش‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و دینی صحبت کردند.

در پایان، از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان با حضور مهمانان رونمایی گردید

چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۲ - ۱۰:۱۱

محفل افتتاحیۀ برنامه هالت پرایز

محفل افتتاحیۀ برنامه هالت پرایز امروز با حضور پوهندوی دکتور محمد داوودمنیر معاون امور محصلان، پوهندوی دکتور عبدالحکیم نیازمند آمر مرکز تحقیقات علمی، نظام الدین ملکی آمر انسجام خدمات. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۲ - ۱۰:۸

مراسم رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان

مراسم رونمایی از اثر علمی-تحقیقی موانع دموکراسی در افغانستان امروز با حضور داکترنوراحمد حیدری معاون مقام ولایت، هیئت رهبری پوهنتون، رئیس و اعضای شورای متخصصان، رؤسای ادارات دولتی،. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۳ - ۱۰:۱۲

ریاست پوهنتون با ریاست اصلاحات اداری وخدمات ملکی ولایت هرات تفاهمنامۀ همکاری امضاء کرد

پوهنوال دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات هدف از امضاء این تفاهمنامه را ایجاد ارتباطات علمی، تحقیقی، شریک ساختن تجربیات واستفاده از امکانات و منابع یکدیگر عنوان کرد.رئیس پوهنتون هرات. . .