دیدار وکلای مردم هرات درپارلمان ازپوهنتون هرات

hu_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۲ - ۹:۴۴
""

جمعی از وکلای مردم هرات در پارلمان امروز در دیداری با هیئت رهبری، رؤسا و آمران دیپارتمنت های پوهنتون هرات پیرامون مشکلات و چالش های پیش روی پوهنتون هرات گفتگو و تبادل نظر نمودند.
پوهندوی دکتور عبدالله فایز رئیس پوهنتون هرات ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، گفت: هرچند پوهنتون هرات به عنوان دومین پوهنتون برتر در افغانستان فعالیت مینماید، اما نیاز است تا در قسمت حل مشکلات وچالش های پیش رو نیز گام های عملی برداشته شود تا در آینده، پوهنتون هرات به ارائه خدمات با کیفیت تحصیلی خود ادامه دهد.
هیئت رهبری پوهنتون، رؤسا و آمران دیپارتمنت های پوهنحی های پوهنتون هرات، نبود مسجد شریف در پوهنتون و در مجموع عدم تکمیل کمپلکس پوهنتون هرات، ساخت شفاخانه کادری برای پوهنحی طب با وجود داشتن زمین، نقشه و امکانات، نبود بست های کادری و اداری و چالش های مربوط به شروع برنامه های ماستری در پوهنحی های حقوق، شرعیات و زراعت از جمله مشکلات و چالش¬های عمده پوهنتون هرات عنوان نمودند.
سپس وکلای مردم در پارلمان نیز پیرامون حل مشکلات پوهنتون هرات صحبت نمودند و وعده هرگونه همکاری با پوهنتون هرات را دادند

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

جلسه معاونیت مالی و اداری پوهنتون با کارمندان خدماتی برگزار شد.

حافظ محمد بشیر مجاهد، معاون مالی و اداری پوهنتون، طی جلسه‌ای با کارمندان خدماتی دیدار و گفتگو نمود. در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌ها و زحمات کارمندان خدماتی، بر بهبود نظم کاری، تعهد. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

تقدیر وزارت تحصیلات عالی از استادان و کارمندان معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات

در جلسۀ هیأت رهبری پوهنتون هرات که با حضور شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون، معاونان و رؤسای پوهنځی ها در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد هشت تن از استادان و کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

جلسه شورای هیأت رهبری پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای هیأت رهبری پوهنتون امروز تحت ریاست شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون با حضور معاونان و رؤسای پوهنځی ها در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد.
جلسه با تلاوت. . .

BACK TO NEWS