شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات امروز در دفتر کاری‌اش با رؤسا و مسئولان پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات دیدار کرد

hu_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۳ - ۸:۴۰
:

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات امروز در دفتر کاری‌اش با رؤسا و مسئولان پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات در حالی‌که پوهندوی عبدالعزیز نعمانی رئیس اسبق پوهنتون و استاد پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی، پوهندوی غلام حضرت حساس معاون امور محصلان و پوهنمل رحیم بخش فقیریار سرپرست معاونیت علمی حضور داشتند دیدار و گفتگو نمود.
ابتدا شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، فعالیت‌های علمی مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی در جهت دادن جامعه به سوی رشد و انکشاف را قابل قدر دانست، رئیس پوهنتون هرات هدف از دیدار را فراهم آوری زمینۀ تدریس شیوخ بزرگ و علمای متبحر در پوهنتون‌های خصوصی عنوان نموده گفت: الحمدالله با روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان ارتباطات میان مدارس دینی و نهادهای تحصیلات عالی کشور تقویت گردیده و این فرصت را برای محصلان پوهنتون ها و طلاب مدارس ایجاد کرده تا بتوانند از علوم دینی و علوم عصری برای ارتقاء ظرفیت‌های استفاده نمایند.
همچنان پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی رئیس اسبق پوهنتون هرات نیز پیرامون چگونگی تدریس شیوخ بزرگ، تقسیم اوقات درسی معلومات همه جانبه را ارائه نمود.
آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون هرات
25 صفر 1445 – 20 سنبله 1402

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۵ - ۱۰:۸

بایمتریک متقاضیان کانکور 1403 پوهنتون هرات آغاز شد.

در دیدار های جداگانه شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، ملاانعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون، پوهندوی غلام حضرت حساس معاون امور محصلان از پوهنوال استاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۵ - ۱۰:۸

سلسله کنفرانس‌های علمی کتاب‌شناسی در حوزه‌های علوم اسلامی آغاز شد.

کمیتۀ فرهنگی پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی پوهنتون هرات سلسله کنفرانس‌های علمی کتاب‌شناسی در حوزه‌های علوم اسلامی را با حضور مفتی هدایت الله منیب رئیس پوهنحی شرعیات، ملا انعام الله انعام. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۵ - ۱۰:۷

مسابقات والیبال جام محصل در سال 1445 افتتاح گردید.

این مسابقات با قرائت چند آیه از کلام روح بخش الهی با حضور مدیریت عمومی ورزش و جمعی از استادان پوهنحی های اقتصاد و انجینری با بازی پوهنحی های انجینری و پوهنحی اقتصادرسماً افتتاح شد.
در. . .