شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات امروز در دفتر کاری‌اش با رؤسا و مسئولان پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات دیدار کرد

پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۳ - ۸:۴۰
:

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات امروز در دفتر کاری‌اش با رؤسا و مسئولان پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات در حالی‌که پوهندوی عبدالعزیز نعمانی رئیس اسبق پوهنتون و استاد پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی، پوهندوی غلام حضرت حساس معاون امور محصلان و پوهنمل رحیم بخش فقیریار سرپرست معاونیت علمی حضور داشتند دیدار و گفتگو نمود.
ابتدا شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، فعالیت‌های علمی مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی در جهت دادن جامعه به سوی رشد و انکشاف را قابل قدر دانست، رئیس پوهنتون هرات هدف از دیدار را فراهم آوری زمینۀ تدریس شیوخ بزرگ و علمای متبحر در پوهنتون‌های خصوصی عنوان نموده گفت: الحمدالله با روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان ارتباطات میان مدارس دینی و نهادهای تحصیلات عالی کشور تقویت گردیده و این فرصت را برای محصلان پوهنتون ها و طلاب مدارس ایجاد کرده تا بتوانند از علوم دینی و علوم عصری برای ارتقاء ظرفیت‌های استفاده نمایند.
همچنان پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی رئیس اسبق پوهنتون هرات نیز پیرامون چگونگی تدریس شیوخ بزرگ، تقسیم اوقات درسی معلومات همه جانبه را ارائه نمود.
آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون هرات
25 صفر 1445 – 20 سنبله 1402

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۹

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون هرات پایان یافت.

تیم فوتبال ایثار از گروه الف که در مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون اشتراک داشت، قهرمان این دور از این رقابت ها گردید.
مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۹

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون هرات پایان یافت.

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۸

جلسه آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون برگزار شد.

امروز حاجی مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد پوهنتون هرات با آمران دعوت و ارشاد پوهنتون‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی در دفتر کاری‌اش دیدار نمود.
دراین دیدار، مولوی عبدالله طیب به. . .