شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات امروز در دفتر کاری‌اش با رؤسا و مسئولان پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات دیدار کرد

پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۳ - ۸:۴۰
:

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات امروز در دفتر کاری‌اش با رؤسا و مسئولان پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی ولایت هرات در حالی‌که پوهندوی عبدالعزیز نعمانی رئیس اسبق پوهنتون و استاد پوهنحی شرعیات و علوم اسلامی، پوهندوی غلام حضرت حساس معاون امور محصلان و پوهنمل رحیم بخش فقیریار سرپرست معاونیت علمی حضور داشتند دیدار و گفتگو نمود.
ابتدا شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، فعالیت‌های علمی مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی در جهت دادن جامعه به سوی رشد و انکشاف را قابل قدر دانست، رئیس پوهنتون هرات هدف از دیدار را فراهم آوری زمینۀ تدریس شیوخ بزرگ و علمای متبحر در پوهنتون‌های خصوصی عنوان نموده گفت: الحمدالله با روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان ارتباطات میان مدارس دینی و نهادهای تحصیلات عالی کشور تقویت گردیده و این فرصت را برای محصلان پوهنتون ها و طلاب مدارس ایجاد کرده تا بتوانند از علوم دینی و علوم عصری برای ارتقاء ظرفیت‌های استفاده نمایند.
همچنان پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی رئیس اسبق پوهنتون هرات نیز پیرامون چگونگی تدریس شیوخ بزرگ، تقسیم اوقات درسی معلومات همه جانبه را ارائه نمود.
آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون هرات
25 صفر 1445 – 20 سنبله 1402

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷ - ۸:۵۵

د هرات پوهنتون د ستوماتولوژي پوهنځي د محصلانو د تيوري دورې پای

د ستوماتولوژي پوهنځي فرهنګي کمېټې د ۴۷ تنو محصلانو د تيوري دورې د پای ته رسېدو په مناسبت محفل نيولی و.
په دې محفل کې د هرات پوهنتون رئيس شيخ الحديث ابوالحکمت مفتي عبدالغفار، د. . .

شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷ - ۸:۴۹

د غاښونو د ساتلو يو ورځنی سيمينار جوړ شو.

د هرات پوهنتون د محصلانو د چوپړتیاوو د انسجام امريت د طب پوهنځي په همکارۍ د غاښونو د ساتلو يو ورځنی سيمينار د محصلینو لپاره جوړ کړ.
سيمينار د څو مبارکو ايتونو په تلاوت سره پيل شو،. . .

شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷ - ۸:۴۷

د برياليتوب په لار کې د موخې د ټاکلو ارزښت

دا د هغه سيمينار سرليک ؤ چې د ژورنالېزم پوهنځي له خوا محصلينو ته ورکړل شو.
د دې سيمينار په لومړيو کې د ژورناليزم د پوهنځي استاد پوهنيار خليل احمد سروش د موخې د ټاکنې پر ارزښت خبرې وکړې. . .