جلسه معاونیت مالی و اداری پوهنتون با حضور ملا انعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون، آمران و مدیران عمومی بخش‌های اداری در دفترکاری این معاونیت برگزار شد

hu_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۳ - ۸:۴۵
:

جلسه معاونیت مالی و اداری پوهنتون با حضور ملا انعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون، آمران و مدیران عمومی بخش‌های اداری در دفترکاری این معاونیت برگزار شد.
ابتدا انعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون از حضور تمام آمران و مدیران تشکر نموده برگزاری چنین جلسات را فرصتی برای شریک ساختن چالش‌ها، مشکلات، راه حل‌ها، بهبود عملکرد بخش‌ها و افزایش روحیۀ همکاری میان ایشان دانست، وی با استناد به احادیث پیامبر(ص)، آمران و مدیران پوهنتون را مسئول خطاب نموده گفت: هدف خدمت به ملت است؛ از این رو تمام کارمندان می‌باست با صداقت، تعهد و حس خدمت به ملت وظایف‌شان را به درستی پیش ببرند تا از ایجاد هرگونه سکتگی در ارائه خدمات به مراجعین جلوگیری به عمل آید.
در ادامه حاضرین جلسه نیز با تأکید بر وجود روحیۀ همکاری میان تمام کارمندان وعده سپردند تا در پیش برد امور اداری از هیچ گونه تلاش و کوشش دریغ نورزند. 
سپس چالشها، مشکلات و راه حل های پیشنهادی حاضرین جلسه مطرح گردید که در زمینه تصامیم لازم اتخاذ گردید.
آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون هرات
26 صفر 1445 – 21 سنبله 1402

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۷
Background image

نظارت از ارائه خدمات پارکینگ وسایط نقلیه محصلان پوهنتون هرات

حافظ محمد بشیر مجاهد، معاون مالی و اداری پوهنتون هرات، به‌منظور ارزیابی کیفیت خدمات و بررسی وضعیت عمومی پارکینگ وسایط محصلان، از این بخش بازدید به‌عمل آورد.
در این بازدید، قاری نثاراحمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۷
Background image

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات با حضور شیخ‌القرآن و الحدیث شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنځی‌ها و استادان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی چند از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۷
Background image

ثبت نام کانکور ماستری پوهنتون هرات

ثبت نام کانکور ماستری پوهنتون هرات
پوهنتون هرات در کانکور سمستر خزانی 1405 و در رشته های ماستری زیر ثبت می نماید:
1-  پوهنځی شرعیات و علوم اسلامی رشتۀ فقه و قانون
2-  پوهنځی ادبیات رشتۀ
. . .

BACK TO NEWS