کارگاه آموزشی دو روزه تحت عنوان «انتخاب ژورنال مناسب و اعتبارسنجی آن» برگزار شد.

nta_new_user
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۴:۲
img

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات با همکاری معاونیت تحقیقات و مجله علمی، کارگاه آموزشی دو روزه‌ای را تحت عنوان «انتخاب ژورنال مناسب و اعتبارسنجی آن» برگزار کرد.
 
این برنامه توسط پوهندوی دکتور غلام فاروق ندیم استاد پوهنحی انجینری ارائه شد و اعضای کادر علمی پوهنځی‌های شانزده‌گانه پوهنتون هرات در آن اشتراک نمودند.
 
هدف از برگزاری این کارگاه، ارتقای ظرفیت‌های علمی و تحقیقی اعضای کادر علمی در زمینه انتخاب مجلات علمی معتبر، آشنایی با معیارهای اعتبارسنجی ژورنال‌ها، تشخیص مجلات معتبر از ژورنال‌های نامعتبر و شکارچی ، تقویت مهارت‌های استادان در انتخاب مجلات مناسب برای نشر آثار علمی بود.
 
در این برنامه، موضوعاتی چون معیارهای انتخاب ژورنال، معرفی نمایه‌ها و پایگاه‌های معتبر علمی، شاخص‌های اعتبارسنجی، اصول اخلاق نشر و راهکارهای ارزیابی مجلات علمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در بخش عملی نیز شیوه استفاده از پایگاه‌های معتبر علمی و ابزارهای اعتبارسنجی مجلات به اشتراک‌کنندگان آموزش داده شد.
 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۱:۵۶
Background image

*سمینار یک‌روزه «صحت و مصونیت کاری» در پوهنتون هرات برگزار شد*

آمریت امور کارکنان معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات، به‌منظور ارتقای ظرفیت و افزایش آگاهی کارمندان، سمینار یک‌روزه‌ای را تحت عنوان «صحت و مصونیت کاری» با اشتراک ۵۰ تن از کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۱:۳۳
Background image

سمینار علمی «مهارت‌افزایی تدریس علوم اسلامی در پرتو احادیث نبوی ﷺ» برگزار شد.

پوهنځی شرعیات پوهنتون هرات سمینار علمی مهارت افزایی تدریس علوم اسلامی در پرتو احادیث نبوی ﷺ را برای استادان این پوهنځی برگزار کرد.

سمینار مذکور توسط پوهاند دکتور عبدالمجید صمیم، استاد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۱:۳۳
Background image

سمینار تخصصی «از پوهنتون تا محیط کار» برای فارغان رشته‌های مشاوره و روانشناسی برگزار شد.

دیپارتمنت مشاوره پوهنځی تعلیم و تربیه پوهنتون هرات، به منظور ارتقای آمادگی حرفه‌ای فارغان، سمینار تخصصی «از پوهنتون تا محیط کار؛ آمادگی حرفه‌ای برای فارغان رشته‌های مشاوره و روانشناسی». . .

BACK TO NEWS