ابراز تسلیت و غم شریکی با خانواده مرحوم الحاج پوهنمل رحمت الله حسنی

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۱۲
img

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، ملا انعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون، محمد ناصر مستنیر آمر ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون و سایر همراهان همراه با خانواده، اقوام و دوستان مرحوم الحاج پوهنمل رحمت الله حسنی رئیس فقید پوهنحی حقوق وعلوم سیاسی پوهنتون هرات در قریۀ آبایی شان واقع ولسوالی کرخ دیدار نمودند.
در این دیدار شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات ضمن اتحاف دعا به روح مرحوم استاد حسنی و ابراز تسلیت و غم‌شریکی با خانواده معززشان، از دست دادن استاد گران مایه را ضایعۀ بزرگ برای پوهنتون هرات و جامعه علمی هرات عنوان نموده و خانواده، اقوام و دوستان ایشان را به صبر در برابر ارادۀ حق تعالی توصیه کرد.
ملاانعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون هرات نیز ضمن اظهار غم‌شریکی، استاد مرحوم را یکی از کادرهای ورزیده و پرافتخار پوهنتون هرات دانست و نبود ایشان را ضایعۀ جبران ناپذیر عنوان کرد.
همچنان هیأت رهبری پوهنتون هرات با مولانا عتیق الله کروخی خطیب مسجد جامع شهید شیخ الاسلام کروخی نیز دیدار نمودند و برای روح مولانا نجیب الله کروخی که یکی از علمای ورزیده هرات به شمار میرفت اتحاف دعا نمودند.

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ - ۹:۵۳

د اداري او مالي معاونیت ناسته دایره شوه.

د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د اداري برخو آمرانو او مدیرانو په حضور د دې معاونیت ناسته دایره شوه.
لومړی ملا انعام الله انعام د ناستې غړو ته د خیر مقدم ترڅنګ، د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ - ۹:۴۷

د هرات پوهنتون د مالي او تدارکاتي کمیټې غونډه دایره شوه.

د هرات پوهنتون د مالي او تدارکاتي کمیټې غونډه د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتي عبدالغفار تر ریاست لاندې په داسې حال کې چې د پوهنتون علمي مرستیال محمد موسی فایق، د پوهنتون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۰:۵۲

د هرات پوهنتون د خپرنیزې کمیټې ناسته دایره شوه.

د هرات پوهنتون د عامه پوهاوي او اړیکو آمریت د خپرنیزې کمیټې ناسته د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابو الحکمت مفتی عبدالغفار او د دې کمیټې د غړو په حضور د هرات پوهنتون د ریاست په دفتر کې. . .