آغاز پروژۀ گسترش فضای سبز پوهنتون هرات

nta_new_user
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۱۰:۳۸
img

معاونیت مالی و اداری پوهنتون با همکاری ریاست شاروالی هرات، به هدف ایجاد فضای سبز و آرام برای محصلان، استادان و کارکنان، پروژۀ حفظ و مراقبت را برای گسترش فضای سبز، احداث پارک‌ها، بلوارسازی و ایجاد پارکینگ‌های جدید در بخش‌های مختلف پوهنتون آغاز نموده است. این پروژه نه تنها به زیباسازی محیط پوهنتون کمک می‌کند، بلکه محیطی آرام و مناسب را برای مطالعه محصلان نیز فراهم می‌سازد.
غرس درختان و گل‌های زینتی، ایجاد چمن‌زارها، نصب چوکی‌ها و احداث پارک‌ های جدید تحت برنامۀ این معاونیت قرار دارد. همچنان، با ساخت بلوارهای جدید و ایجاد مسیرهای پیاده‌روی، تلاش می‌شود تا رفت‌وآمد در پوهنتون به شکل منظم‌تر انجام گردد.
گفتنی است که به منظور بهبود بهتر رفت و آمد در محوطۀ پوهنتون و کاهش ازدحام ترافیکی، مکان‌های مشخصی برای پارکینگ وسایط نقلیه نیز در نظر گرفته شده است تا استادان، کارمندان و محصلان بتوانند به راحتی وسایط نقلیه‌شان را در محل‌های تعیین شده پارک نمایند.
قاری محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری پوهنتون هرات، با اشاره به اهمیت این پروژه اظهار داشت: ایجاد فضای سبز، محیط‌های زیبا و آرام یکی از اولویت های این معاونیت است که به صورت تدریجی اجرا میشود که با تکمیل شدن این پروژه، پوهنتون هرات مکانی مناسب‌تر برای فعالیت های علمی آماده می‌گردد.

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۹:۱۲
Background image

د هرات پوهنتون کې د مینځلو موادو تولید او کارونه

د هرات پوهنتون د ساینس پوهنځي خپل تولید شوي ۷۳۰ لیتره پرېمنځلو مواد د کارونې لپاره د دې پوهنتون مالي او اداري مرستیالۍ ته وسپارل.
پوهنوال محمد زبیر عزیزی، د ساینس پوهنځي رئیس، وویل چې. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۳۰
Background image

په هرات پوهنتون کې د قرآن کریم د ترجمې او تفسیر دورې ترسره کول

د هرات پوهنتون په بېلابېلو څانګو کې، له پوهنتون دننه تر کدرې روغتون، د غاښونو کلینیک او د ښوونې او روزنې پوهنځي پورې، منظمې ترجمې هره ورځ په خپلواکه او منظمه توګه د معنوي فضا په منځ کې. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۱:۳۰
Background image

د هرات پوهنتون د علمي شورا غونډه ترسره شوه.

د هرات پوهنتون د علمي شورا غونډه نن د شیخ‌القرآن او الحدیث مولانا عبدالغنی حقاني، د پوهنتون د رئیس په مشرۍ، معاونانو، پوهنځیو رئیسانو، آمریتونو او استادانو په شتون  کې د شورا په تالار. . .

BACK TO NEWS