شروع کار حفر چاه عمیق در ساحه پوهنځی طب پوهنتون هرات

nta_new_user
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۳۶
img

کار حفر یک حلقه چاه عمیق در ساحه زمین پوهنځی طب پوهنتون هرات آغاز شد. این چاه به همت یک تن از خیرین نیک‌اندیش ولایت هرات و با هدف تأمین آب آشامیدنی و صحی توسط مؤسسه خیریه احساس حفر می‌گردد.
مراسم شروع کار حفر چاه با حضور حافظ محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری پوهنتون هرات، پوهندوی شفیق احمد جویا رئیس پوهنځی  طب، تیم انجینری پوهنتون و نمایندۀ موسسۀ خیریۀ احساس آغاز شد.
حافظ محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری پوهنتون با ابراز سپاس از این اقدام خیرخواهانه، آن را نمونه‌ای از صدقه جاریه دانست و بر نقش چنین کارهایی برای سهم‌گیری در شکوفایی وطن مهم دانسته، خواستار ادامه همکاری‌های خیرین در عرصه‌های مختلف برای رشد و توسعه پوهنتون هرات گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

دیدار معاون امور محصلان پوهنتون هرات با ستاژران پوهنځی طب در شفاخانه حوزوی هرات

شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان پوهنتون در حالی که داکتر عبدالسبحان صدیقی مسؤول ستاژران پوهنتون، وحید مایار آمر امور محصلان پوهنتون، داکتر عبدالقدیم محمدی معاون علمی شفاخانه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

ارائه طرح‌های پوهنځی‌ها به منظور خودکفایی پوهنتون هرات

حافظ محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری پوهنتون هرات و هیأت همراه، در سلسله جلسات جداگانه‌ای با رهبری پوهنځی‌های ساینس، علوم اجتماعی، حقوق و علوم سیاسی، زراعت، علوم وترنری، انجنیری،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۹:۴۹
Background image

کمیته کنترول و نظارت خدمات لیلیه از وضعیت لیلیه پوهنتون نظارت به عمل آورد.

به هدف ارزیابی از وضعیت فعلی لیلیه پوهنتون هرات و فراهم‌سازی زمینه‌های بهبود خدمات رفاهی برای محصلان، کمیته کنترول و نظارت خدمات لیلیه معاونیت امور محصلان، اقدام به بازدید از بخش‌های. . .

BACK TO NEWS