دیدار با رئیس حکومتداری شهری شاروالی هرات

nta_new_user
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۸:۱۶
img

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون با استاد محمد جاوید مایار رئیس حکومتداری شهری شاروالی ولایت هرات و هیأت همراه دیدار نمود.
در این دیدار دو طرف پیرامون همکاری‌های دوجانبه پوهنتون هرات و شاروالی برای ارائه خدمات با کیفیت شهری و استفاده از نیروی متخصص این نهاد علمی صحبت نمودند. 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۴:۳۱
Background image

سیرعلمی محصلان جامعه‌شناسی؛

محصلان صنف سوم دیپارتمنت جامعه‌شناسی پوهنحٔی علوم اجتماعی با راهنمایی استادان‌شان طی سیر علمی را مرتبط به مضمون جامعه‌شناسی روستایی راه‌اندازی نموده و به هدف شناسایی چالش‌ها و بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۴:۳۱
Background image

راه‌اندازی کمپین دو روزه آگاهی‌دهی در مورد وضعیت بحرانی آب‌های زیرزمینی هرات

به ابتکار آمریت دیپارتمنت جامعه‌شناسی پوهنځی علوم اجتماعی و با همکاری و تلاش محصلان این دیپارتمنت، کمپین دو روزه آگاهی‌بخشی تحت عنوان «وضعیت بحرانی آب‌های زیرزمینی هرات» با شعار «آب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۴:۳۱
Background image

سمینار آگاهی دهی از چارچوب اعتباردهی اکادمیک برگزار شد.

سمینار آگاهی‌دهی از چارچوب اعتباردهی آکادمیک برای آمرین دیپارتمنت‌های سه‌گانه، مسؤلین کمیته‌های فرعی و کارمندان اداری پوهنحی اقتصاد برگزار گردید. این برنامه با هدف ارتقای ظرفیت علمی و. . .

BACK TO NEWS