فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه اﷲ تعالی در مورد جلوگیری از رواج‌های نادرست هنگام خویشاوندی، عروسی ها، مصیبت ها و همچنان بازگشت از حج و عمره الحمدلله ربِّ العٰلمین والصَّلوٰه والسَّلام علٰی سیِّد المُرسلین و علٰی آله و أصحابه أجمعین.

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۰:۵۱
img

دین الله تعالی که خاتم النبیین حضرت محمد صلی الله علیه وسلم به انسان ها رسانده و بیان کرده است، هر نوع نیکبختی، آسایش و خوشی دنیا و آخرت در آن نهفته است که با عملی کردن آن، یقیناً تمام مشکلات انسان ها حل و در هر مرحلۀ زندگی از سهولت های بینظیر بهره مند می باشند، الله تعالی دین خود را دوست دارد و از روی مهربانیبندگان خویش را به تفکر، تدبر و عملی کردن آن دعوت نموده است و جهت عملی کردن دین در تمام عرصه های زندگی، حضرت محمد صلی الله علیه وسلم را الگو قرار داده است و هرآنچه که نبی صلی الله علیه وسلم به امت عرضه کرده است، به عملی کردن و هرآنچه که از آن منع کرده است به اجتناب از آن، حکم نموده است. چنانچه الله جل جلاله در آیات ذیل فرموده است: ﴿لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فی رَسُول ﷲ أُسْوَهٌ حَسَنَهٌ…﴾(الأحزاب: ۲۱)
ترجمه: به تحقیق برای شما اقتداء در [روش و رفتار] رسول الله الگوی نیکویی است (تفسیر کابلی)
همچنان ﷲ جل جلاله فرموده است: ﴿وَما آتاکُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَما نَهاکُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا﴾(الحشر، آیت: ۷).
ترجمه: و آنچه که داده به شما رسول (الله)، پس بگیرید آنرا؛ و آنچه که منع می کند شما را (رسول الله) از آن، پس بازایستید (طلبش نکنید). (تفسیر کابلی)
دیگر اینکه؛ هر آنچه که در دین نباشد، رسول الله صلی الله علیه وسلم آنرا مردود و باطل گردانیده است. چنانچه از حضرت عایشه رضی الله عنها روایت است که رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودهاست:(مَنْ عَمِلَ عَمَلًا لَیْسَ عَلَیْهِ أَمْرُنَا فَهُوَ رَدٌّ)
ترجمه: کسیکه یک عملی را انجام داد که در دین ما نباشد، آن مردود و باطل است.
از حضرت شعبی رحمه الله روایت است که حضرت عمر بن الخطاب رضی الله عنه فرموده است:(یآأیهاالناس رُدُّوا الجهالاتِ إلى السنهِ(.
ترجمه: ای مردم! طُرق جاهلانه (خلاف سنت) را به سنت برگردانید (تلاش اصلاح آنرا کنید).
امیرالمؤمنین شیخ القرآن و الحدیث
مولوی هبه الله آخندزاده حفظه الله

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۰:۵۱
Background image

فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه اﷲ تعالی در مورد جلوگیری از رواج‌های نادرست هنگام خویشاوندی، عروسی ها، مصیبت ها و همچنان بازگشت از حج و عمره الحمدلله ربِّ العٰلمین والصَّلوٰه والسَّلام علٰی سیِّد المُرسلین و علٰی آله و أصحابه أجمعین.

دین الله تعالی که خاتم النبیین حضرت محمد صلی الله علیه وسلم به انسان ها رسانده و بیان کرده است، هر نوع نیکبختی، آسایش و خوشی دنیا و آخرت در آن نهفته است که با عملی کردن آن، یقیناً تمام. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۰:۵۱
Background image

**نشست سرپرست پوهنتون هرات با کارمندان اداری به مناسبت عید قربان**

مفتی هدایت‌الله منیب، معاون علمی و سرپرست پوهنتون هرات، امروز در یک نشست با جمعی از کارمندان اداری پوهنتون، ضمن تبریکی عید سعید قربان، پیرامون تعهد، خدمت صادقانه و نقش ایشان در انکشاف و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۰ - ۱۰:۱
Background image

**کنفرانس علمی بیماری تب خونریزی‌دهندۀ کریمه-کنگو و راه‌های پیشگیری آن**

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون هرات با همکاری پوهنځی علوم وترنری، کنفرانسی را تحت عنوان «بیماری تب خونریزی‌دهندۀ کریمه-کنگو و راه‌های پیشگیری آن» را برای استادان، محصلان و کارمندان. . .

BACK TO NEWS