نظارت از لیلیه پوهنتون هرات

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۹:۱۲
img

مفتی هدایت‌الله منیب معاون علمی و سرپرست پوهنتون هرات، در حالی‌که مولوی عبدالهادی یاسر معاون امور محصلان و نثاراحمد قاسمی آمر تهیه، تدارکات و خدمات و سرپرست معاونیت مالی و اداری، حضور داشتند، از لیلیه این نهاد علمی بازدید و نظارت به‌عمل آورد.
در جریان این بازدید، مسؤولان از بخش‌های مختلف لیلیه دیدن نمودند، وضعیت محصلان، خدمات ارائه‌شده و امکانات موجود را مورد ارزیابی قرار دادند و بر افزایش کیفیت خدمات و رسیدگی بهتر به محصلان تأکید کردند.
مفتی هدایت‌الله منیب در این بازدید با اشاره به اهمیت فراهم‌سازی محیط مناسب برای محصلان گفت:
«تأمین یک محیط سالم، منظم و مجهز برای محصلان لیلیه از مسؤولیت‌های اساسی اداره پوهنتون است و ما تلاش داریم تا با بهبود خدمات، زمینه آرامش و پیشرفت بهتر آنان را فراهم سازیم.»

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۹:۲۸
Background image

وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون هرات از همکاری‌های علمی-تحقیقی سرکنسولگری جمهوری ترکیه و ریاست آژانس انسجام و همکاری ترکیه (تیکا) قدردانی نمودند.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی محفلی را به مناسبت تقدیر وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون هرات از همکاری‌های علمی-تحقیقی سرکنسولگری جمهوری ترکیه و ریاست آژانس انسجام و همکاری ترکیه (تیکا) را با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۹:۲۸
Background image

از استادان و محصلان برتر پوهنځی اداره و پالیسی عامه تقدیر شد.

پوهنځی اداره و پالیسی عامه طی محفلی، از استادان و محصلان برتر این پوهنځی تقدیر و تحسین به‌عمل آورد.
در این برنامه، استادان بر اساس ارزیابی فعالیت‌های اکادمیک سمستر خزانی سال ۱۴۰۴ و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۹:۲۸
Background image

سمینار علمی مدیریت ریسک، هنر مدیران موفق برگزار شد.

پوهنځی اداره و پالیسی عامه پوهنتون هرات سمینار علمی را تحت عنوان مدیریت ریسک، هنر مدیران موفق را توسط پوهنیار حبیب الله عرب‌زاده استاد این پوهنځی راه اندازی کرد.
در این سمینار، ریسک به. . .

BACK TO NEWS