۷۹ قلم ادویه برای شفاخانه کادری پوهنتون هرات خریداری شد.

nta_new_user
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۰:۰
IMG

در راستای افزایش خدمات صحی و پاسخ‌گویی به نیازهای مراجعین، ۷۹ قلم ادویه مختلف مورد نیاز شفاخانه کادری پوهنتون هرات از سوی معاونیت مالی و اداری خریداری و به این شفاخانه تحویل داده شد.
این روند در چارچوب یک قرارداد رسمی و مطابق با اصول تدارکاتی انجام گردیده و هدف از آن، تقویت ظرفیت تداوی و فراهم‌سازی امکانات لازم برای ارائه خدمات مؤثر به مریضان عنوان شده است.
حافظ محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری پوهنتون هرات اظهار میدارد: که رهبری این نهاد علمی با رویکردی علمی و خدمت‌محور، همواره در تلاش است تا با تجهیز مراکز تحصیلی و درمانی وابسته به این پوهنتون، بستری مناسب را برای آموزش عملی محصلان و ارائه خدمات باکیفیت به جامعه فراهم سازد.
داکتر ذبیح‌الله امید، رئیس شفاخانه کادری پوهنتون هرات، ضمن قدردانی از توجه و حمایت رهبری پوهنتون، اظهار داشت: تأمین ادویه مورد نیاز شفاخانه کادری، گامی مهم در راستای ارتقای کیفیت خدمات صحی می‌باشد.
وی همچنین افزود که این شفاخانه با داشتن تیم متخصص و مجرب، متعهد به ارائه خدمات مناسب به همشهریان گرامی است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۹:۱۲
Background image

ارزش مطالعه در زندگی

عنوان جزوۀ مطالعاتی است که توسط کمیتهٔ فرهنگی و خدمات محصلان پوهنځی حقوق و علوم سیاسی، برای محصلان، استادان و کارمندان اداری و خدماتی آن پوهنځی اهدا گردید. 
هدف از این برنامه، احیای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۹:۱۲
Background image

جلسهٔ هماهنگی فعالیت‌های علمی- تحقیقی پوهنتون هرات با دفتر تیکا در هرات دایر شد.

با حضور مفتی هدایت الله منیب معاون علمی و سرپرست پوهنتون هرات، پوهندوی نورعلی مهمند معاون تحقیقات و مجله علمی، تعدادی از رؤسای پوهنځی ها استادان جلسه هماهنگی فعالیت های علمی-تحقیقی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۹:۱۲
Background image

نظارت از لیلیه پوهنتون هرات

مفتی هدایت‌الله منیب معاون علمی و سرپرست پوهنتون هرات، در حالی‌که مولوی عبدالهادی یاسر معاون امور محصلان و نثاراحمد قاسمی آمر تهیه، تدارکات و خدمات و سرپرست معاونیت مالی و اداری، حضور. . .

BACK TO NEWS