ختم ورکشاپ دو روزۀ هدف‌گذاری و برنامه ریزی مؤثر

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - ۹:۳۵
img

ورکشاپ دو روزۀ هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی مؤثر که پوهنځی اداره و پالیسی عامه برگزار گردیده بود، به پایان رسید.
در دومین روز این ورکشاپ پوهنیار محمد فیروز مدّبر استاد پوهنځی اداره و پالیسی عامه به ارائه مبحث دوم برنامه ریزی مؤثر پرداخته و سپس اشتراک کنندگان این ورکشاپ به انجام کارهای عملی و ارائه آن پرداختند.
در مراسم پایانی این ورکشاپ پوهنمل دکتور حفیظ الله جواد رئیس پوهنځی اداره و پالیسی عامه به جمع بندی ورکشاپ پرداخته گفت: برنامه‌ریزی مؤثر نه‌تنها برای مدیریت موفق ضروری است، بلکه به هر فرد کمک می‌کند تا اهداف خود را با وضوح بیشتری تعیین کرده و برای رسیدن به آن‌ها گام‌های عملی بردارد. 
وی از استادان و اشترک کنندگان این ورکشاپ تشکر و قدردانی نمود.
سپس تصدیق‌نامه‌های‌ اشتراک کنندگان به ایشان اهدا شد و برنامه با دعائیه یی به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۲۰
Background image

مسابقه انتخاب قاری برتر در پوهنتون هرات برگزار شد.

مسابقه انتخاب قاری برتر در پوهنتون هرات با اشتراک گسترده محصلان پوهنځی‌های مختلف برگزار گردید.
مراسم انتخاب قاری برتر با اشتراک محصلان پوهنځی‌های شرعیات و علوم اسلامی، کمپیوترساینس،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۸:۵۱
Background image

نشست علمی و مشورتی تحت عنوان نقش قواعد و مقررات ترافیکی در کاهش ازدحام شهری ولایت هرات با همکاری مشترک پوهنتون هرات و پوهنتون غالب، با حضور گسترده مقامات دولتی، شخصیت‌های علمی، استادان، محصلان و فعالان اجتماعی برگزار گردید.

هدف اصلی این نشست بررسی همه‌جانبه مدیریت ترافیک شهری هرات از منظر ساختاری، نهادی، حقوقی و اجرایی بود.
برنامه با ثبت‌نام، تلاوت قرآن کریم و سخنان مقدماتی آغاز شد. رؤسای پوهنتون‌ها بر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۸:۴۴
Background image

سمینار نقش وکلای گذر و شوراهای انکشافی در تأمین نظم شهری برگزار شد.

سمینار علمی تحت عنوان «نقش وکلای گذر و شوراهای انکشافی در تأمین نظم شهری» امروز به ابتکار پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون هرات، با همکاری معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون و در هماهنگی با. . .

BACK TO NEWS