ختم ورکشاپ دو روزۀ هدف‌گذاری و برنامه ریزی مؤثر

nta_new_user
Sat, Mar 01 2025 9:35 AM
img

ورکشاپ دو روزۀ هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی مؤثر که پوهنځی اداره و پالیسی عامه برگزار گردیده بود، به پایان رسید.
در دومین روز این ورکشاپ پوهنیار محمد فیروز مدّبر استاد پوهنځی اداره و پالیسی عامه به ارائه مبحث دوم برنامه ریزی مؤثر پرداخته و سپس اشتراک کنندگان این ورکشاپ به انجام کارهای عملی و ارائه آن پرداختند.
در مراسم پایانی این ورکشاپ پوهنمل دکتور حفیظ الله جواد رئیس پوهنځی اداره و پالیسی عامه به جمع بندی ورکشاپ پرداخته گفت: برنامه‌ریزی مؤثر نه‌تنها برای مدیریت موفق ضروری است، بلکه به هر فرد کمک می‌کند تا اهداف خود را با وضوح بیشتری تعیین کرده و برای رسیدن به آن‌ها گام‌های عملی بردارد. 
وی از استادان و اشترک کنندگان این ورکشاپ تشکر و قدردانی نمود.
سپس تصدیق‌نامه‌های‌ اشتراک کنندگان به ایشان اهدا شد و برنامه با دعائیه یی به پایان رسید.

Latest news

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

دل‌نوشته‌ای از غربت تا مهربانی هرات

وقتی از دیار غربت، با چمدانی پُر از زخم و چشمانی پُر از اشک، پای به خاک وطن گذاشتم، گمان نمی‌بردم هنوز هم می‌توان مزه‌ی مهربانی را چشید... اما هرات، این شهر آفتاب و آغوش، مرا غافلگیر. . .

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

ورکشاپ آموزشی روش تحقیق برگزار شد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون هرات ورکشاپ آموزشی 5 روزۀ تحت عنوان روش تحقیق را در پوهنتون هرات برگزار کرد. 
این ورکشاپ توسط پوهاند داکتر عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و مجله علمی. . .

Mon, Mar 03 2025 9:58 AM
Background image

Scientific Conference on the Rights of Civilians from the Perspective of Islamic Sharia and International Documents

Professor Abdul Rahman Saleem, a faculty member of the Faculty of Sharia and Islamic Sciences at Herat University, held a scientific conference titled "The Rights of Civilians from the. . .

BACK TO NEWS