جشن فراغت محصلان پوهنحی ساینس برگزار شد.

nta_new_user
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۲۹ - ۱۵:۱۴
img

کمیته فرهنگی پوهنحی ساینس پوهنتون هرات برای 57 تن از فارغ التحصیلان این پوهنحی جشن فراغت را برگزار کرد.
در این مراسم شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، مولوی محمد موسی فایق معاون علمی پوهنتون، پوهندوی غلام حضرت حساس معاون امور محصلان، مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد پوهنتون، پوهنیار علی محمد اسماعیلی رئیس پوهنحی ساینس، استادان، محصلان و فارغ التحصیلان این پوهنحی حضور داشتند.
مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد و سپس پوهنیار علی محمد اسماعیلی رئیس پوهنحی ساینس ضمن تبریکی به فارغ التحصیلان، پیرامون فراگیری علوم عصری صحبت نموده، تلاش و زحمت کشی استادان و فارغ التحصیلان را قابل قدر دانسته و آن را یک دستآورد بزرگ عنوان کرد. وی از ایشان خواست تا به این مقطع تحصیلی اکتفا نکنند و در راستای ارتقاء ظرفیت های علمی شان بیش از پیش تلاش نمایند.
در ادامه مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد پوهنتون هرات نیز به فارغ التحصیلان تبریک گفته و ایشان را الگوی جامعه عنوان کرد. آمر دعوت و ارشاد پوهنتون ضمن تشویق به ادامه کسب علم و دانش، از ایشان خواست تا با تعهد و اخلاق شایسته برای ایجاد آیندۀ روشن به مردم تلاش نمایند. 
شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات نیز به فارغ التحصیلان تبریک گفته، افزود: هر ملت برای پیشرفت، ترقی و سازندگی نیاز به جوانان متعهد، تحصیلکرده و خلّاق دارد که خوشبختانه مراکز علمی و تحصیلی کشور ثابت ساخته اند که با ظرفیت و توانایی های علمی که دارند در این امر موفق بوده و دستآوردهای خوبی نیز داشته اند.
رئیس پوهنتون هرات؛ محصلان به ویژه فارغ التحصیلان را مورد خطاب قرار داده گفت: شما سربازان اسلام هستید که با توانایی و مهارت‌های علمی که کسب کرده اید میتوانید کفار را به زانو در آورید و در رشد و بالندگی اسلام و کشورتان نقش مهم و مؤثری را ایفا نمایید.
شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون همچنان در مورد ایجاد زمینه کاری صحبت کرده گفت: با تفاهمنامه های همکاری که میان پوهنتون هرات و ادارات امارتی به امضا رسیده زمینه اشتغال فارغ التحصیلان فراهم شده است، اما انتظاری که از شما متخصصین و دانش آموخته‌گان میرود این است که با دانشی که کسب کرده‌اید، بتوانید برای سایرین شغل ایجاد کرده و بیش از پیش در امر سازندگی کشور تلاش کنید و مسئولیت‌های تان را به نحو احسن ادا نمایید.
در ادامه دکتور علی محمد محمدی استاد این پوهنحی نیز فارغ التحصیلان تبریک گفته و در مورد مسؤولیت های اجتماعی شان صحبت کرد.
همچنان ذبیح الله امین نماینده محصلان پوهنحی ساینس نیز از هیأت رهبری و استادان پوهنحی ساینس تشکر وقدردانی نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۴:۲
Background image

کارگاه آموزشی دو روزه تحت عنوان «انتخاب ژورنال مناسب و اعتبارسنجی آن» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات با همکاری معاونیت تحقیقات و مجله علمی، کارگاه آموزشی دو روزه‌ای را تحت عنوان «انتخاب ژورنال مناسب و اعتبارسنجی آن» برگزار کرد.
 
این برنامه توسط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۴:۲
Background image

سمینار آموزشی «اهمیت جنگل‌ها در حفظ و بهبود محیط زیست» برگزار شد.

به منظور ارتقای ظرفیت کارمندان اداری، مدیریت عمومی ارتقای ظرفیت و انکشاف اداره آمریت امور کارکنان معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات، بر اساس پلان از پیش تعیین‌شده، سمینار آموزشی یک‌روزه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری سمینارهای تضمین کیفیت

پوهنځی ساینس پوهنتون هرات در راستای ارتقای ظرفیت‌های علمی، اداری و بهبود کیفیت اجراآت، چهار سمینار تخصصی را برگزار کرد.

سمینار «نحوه مستندسازی فعالیت‌ها» توسط پوهنمل علی‌محمد اسماعیلی،. . .

BACK TO NEWS