کمیته تطبیق و تنفیذ قانون امر به معروف و نهی از منکر در پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۶ - ۹:۴۷
img

کمیته تطبیق و تنفیذ قانون امر به معروف و نهی از منکر در پوهنتون هرات با حضور شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی حفظه الله رئیس پوهنتون هرات، حافظ محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری، الحاج مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد، مولوی محمد اسماعیل سعادت آمر امور کارکنان و سایر اعضای کمیته برگزار گردید.
در این جلسه، رئیس پوهنتون هرات پیرامون تطبیق فرامین امیرالمؤمنین حفظه الله صحبت نمودند و تاکید کردند که هدف اصلی ایشان از تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر، ترویج دین، اصلاح سیرت و عمل مسلمانان، و اجرای احکام اسلامی در جامعه است.
شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی حفظه الله همچنین از اعضای کمیته خواستند که این قانون را به تمام بخش‌ها منتقل کنند و از ایشان بخواهند که در اجرای آن تمام تلاش خود را به کار برند.
در ادامه، اعضای جلسه بر اساس آجندا به بحث و تبادل نظر پرداختند و تصمیم گرفته شد که در آینده نزدیک جلسه‌ای با حضور تمام روسای پوهنځی ها و رئیس امر به معروف و نهی از منکر برگزار شود. 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۸:۵۱
Background image

نشست علمی و مشورتی تحت عنوان نقش قواعد و مقررات ترافیکی در کاهش ازدحام شهری ولایت هرات با همکاری مشترک پوهنتون هرات و پوهنتون غالب، با حضور گسترده مقامات دولتی، شخصیت‌های علمی، استادان، محصلان و فعالان اجتماعی برگزار گردید.

هدف اصلی این نشست بررسی همه‌جانبه مدیریت ترافیک شهری هرات از منظر ساختاری، نهادی، حقوقی و اجرایی بود.
برنامه با ثبت‌نام، تلاوت قرآن کریم و سخنان مقدماتی آغاز شد. رؤسای پوهنتون‌ها بر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۸:۴۴
Background image

سمینار نقش وکلای گذر و شوراهای انکشافی در تأمین نظم شهری برگزار شد.

سمینار علمی تحت عنوان «نقش وکلای گذر و شوراهای انکشافی در تأمین نظم شهری» امروز به ابتکار پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون هرات، با همکاری معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون و در هماهنگی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۸:۴۴
Background image

جلسۀ شورای رهبری پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسۀ شورای رهبری پوهنتون هرات امروز با حضور مفتی هدایت‌الله منیب، معاون علمی و سرپرست پوهنتون هرات، معاونان و رؤسای پوهنځی‌های این نهاد علمی دایر گردید.
در این نشست، مفتی هدایت‌الله. . .

BACK TO NEWS