کمیته تطبیق و تنفیذ قانون امر به معروف و نهی از منکر در پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۶ - ۹:۴۷
img

کمیته تطبیق و تنفیذ قانون امر به معروف و نهی از منکر در پوهنتون هرات با حضور شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی حفظه الله رئیس پوهنتون هرات، حافظ محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری، الحاج مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد، مولوی محمد اسماعیل سعادت آمر امور کارکنان و سایر اعضای کمیته برگزار گردید.
در این جلسه، رئیس پوهنتون هرات پیرامون تطبیق فرامین امیرالمؤمنین حفظه الله صحبت نمودند و تاکید کردند که هدف اصلی ایشان از تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر، ترویج دین، اصلاح سیرت و عمل مسلمانان، و اجرای احکام اسلامی در جامعه است.
شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی حفظه الله همچنین از اعضای کمیته خواستند که این قانون را به تمام بخش‌ها منتقل کنند و از ایشان بخواهند که در اجرای آن تمام تلاش خود را به کار برند.
در ادامه، اعضای جلسه بر اساس آجندا به بحث و تبادل نظر پرداختند و تصمیم گرفته شد که در آینده نزدیک جلسه‌ای با حضور تمام روسای پوهنځی ها و رئیس امر به معروف و نهی از منکر برگزار شود. 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۲۹
Background image

نصب و فعال سازی ماستر پمپ در پوهنتون هرات

به‌منظور رفع مشکل انتقال آب به طبقات بالایی تعمیرهای پوهنتون هرات و بهبود روند تأمین آب مورد نیاز بخش‌های مختلف، ماستر پمپ آب با تلاش معاونیت مالی و اداری این پوهنتون خریداری، نصب و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۲۹
Background image

کنفرانس اعجاز علمی قرآن کریم برگزار شد.

کمیتۀ فرهنگی و خدمات محصلان پوهنځی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون هرات به‌منظور تقویت فرهنگ قرآنی و تعمیق شناخت محصلان از مفاهیم و معارف قرآن کریم، کنفرانس «اعجاز علمی قرآن کریم» را با حضور. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۲۹
Background image

برنامه معرفی پوهنتون هرات برای محصلان جدیدالشمول برگزار شد.

آمریت انسجام خدمات محصلان معاونیت محصلان پوهنتون هرات، برنامه معرفی این نهاد علمی را برای محصلان جدیدالشمول برگزار کرد. در این برنامه، پوهندوی دکتور عبدالباری قانت، استاد پوهنځی شرعیات. . .

BACK TO NEWS