پروسه بایومتریک امتحان معلمان در پوهنتون هرات آغاز شد

nta_new_user
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۱۳:۴۷
img

پروسه بایومتریک امتحان معلمان ولایت هرات امروز در پوهنتون امارتی این ولایت آغاز گردید. در این امتحان، ۲۵۸۰ نفر از داوطلبان شرکت کردند که از میان آن‌ها، ۸۷۰ نفر به بست‌های معلمان در معارف شهر و ولسوالی‌های ولایت هرات جذب خواهند شد. 
هدف از این پروسه، جذب معلمان شایسته و میزان شفافیت در روند استخدام است. 
قابل ذکر است که امتحان چهار شنبه مورخ ۶ شعبان المعظم ۱۴۴۶ مطابق ۱۷ دلو ۱۴۰۳ در پوهنتون هرات اخد می گردد. 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

کارگاه آموزشی مروری بر انواع تحقیقات و مطالعات در علوم اجتماعی

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات، کارگاه آموزشی دو روزه «مروری بر انواع تحقیقات و مطالعات در علوم اجتماعی» از سلسله برنامه‌های ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی در پوهنتون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

*سمینار پلان استراتژیک سالانه پوهنځی ژورناليزم و ارتباطات جمعی برگزار شد*

این سمینار برای استادان، کارمندان و محصلان پوهنځی ژورناليزم و ارتباطات جمعی پوهنتون هرات به منظور تشریح برنامه راهبردی سالانه جاری ۱۴۰۵ هجری شمسی برگزار گردید.

سمینار با تلاوت چند آیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

**تجلیل از کسب مقام نخست فارغ التحصیلان پوهنځی طب پوهنتون هرات در امتحان اگزیت ۱۴۰۴**

پوهنځی طب پوهنتون هرات به منظور تجلیل از کسب مقام نخست فارغ‌التحصیلان این پوهنځی در امتحان اگزیت1404 و تقدیر و بزرگداشت از استادان متقاعد این پوهنځی محفلی را با حضور شیخ‌القرآن و الحدیث. . .

BACK TO NEWS