ورکشاپ علمی رهبری مثبت گرایی برگزار شد.

nta_new_user
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۹ - ۱۹:۱۴
img

کمیته فرهنگی پوهنحی اداره و پالیسی عامه ورکشاپ یک روزۀ رهبری مثبت گرایی را برای محصلان صنوف مختلف این پوهنحی برگزار کرد.
هدف از برگزاری این ورکشاپ آماده ساختن مدیران و رهبران کارآمد به جامعه عنوان گردیده که بر حسب نیازسنجی این پوهنحی صورت گرفته است.
این ورکشاپ توسط پوهنیار سهراب مجددی به شکل تئوری و عملی پیشبرده شد که در آن سبک های شناخته شدۀ رهبری مثبت گرا معلومات ارائه گردید.
در پایان این ورکشاپ محصلان از برگزارکنندگان و عوامل ایجاد سمینارها و ورکشاپ ها در پوهنحی تشکری نمودند و وجود سمینارها و ورکشاپ ها را گامی مؤثر در جهت غنامندی و افزایش ظرفیت و دانش شان خوانده و ابراز خرسندی نمودنند.
گفتنی است این ورکشاپ به سلسله ورکشاپ های پلان شدۀ این پوهنحی برای محصلان برگزار می‌گردد.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۶ - ۱۵:۵۲

رئیس جدید پوهنحی ژرنالیزم پوهنتون هرات معرفی شد.

پوهنیار ذیبح الله عرفان استاد پوهنحی تعلیم وتربیه به حیث رئیس جدید پوهنحی ژرنالیزم پوهنتون هرات امروز با حضور مولوی محمد موسی فایق معاون علمی وسرپرست پوهنتون هرات، ملا انعام الله انعام. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۶ - ۱۵:۵۰

جلوگیری از آلودگی هوا

مدیریت عمومی ارتقاء ظرفیت پوهنتون هرات سمینار آگاهی دهی پیرامون جلوگیری از آلودگی هوا را برای کارمندان اداری پوهنتون و نماینده های ادارات امارتی ولایت هرات راه اندازی نمود.
برنامه با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۶ - ۱۵:۴۷

امتحان کادر علمی پوهنتون هرات برگزارشد.

امتحان تخصصی کادر علمی پوهنتون هرات امروز با اشتراک 77 تن از متقاضیان در سالون پوهنحی ادبیات و علوم بشری پوهنتون برگزار شد.
با حضور مولوی محمد موسی فایق معاون علمی و سرپرست پوهنتون هرات. . .