مولوی غلام رسول سروری به عنوان معاون مالی و اداری جدید پوهنتون هرات معرفی شد.

nta_new_user
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۳ - ۸:۵۸
img

مولوی غلام رسول سروری به عنوان معاون جدید مالی و اداری پوهنتون هرات با حضور شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنځی‌ها و مهمانان معرفی شد.
رئیس پوهنتون هرات ضمن تقدیر و تشکر از خدمات ارزنده حافظ محمد بشیر مجاهد، معاون اسبق مالی و اداری، تأکید کرد که تغییر و تبدیل در نظام اسلامی یک اصل است و خدمت به نظام مقدس اسلامی عبادت به شمار می‌رود. وی افزود: اطاعت و فرمانبرداری از دستورات نظام، از واجبات است و هر فرد باید در هر جایی که لازم باشد، با تمام توان به نظام اسلامی خدمت کند. 
حافظ محمد بشیر مجاهد، معاون پیشین مالی و اداری، نیز ضمن تشکر از رهبری پوهنتون، استادان و کارمندان، بر همکاری صادقانه و خالصانه تأکید نمود و اعلام کرد که آماده خدمت در هر جایگاهی که لازم دانسته شود، می‌باشد.
در پایان، مولوی غلام رسول سروری، معاون جدید مالی و اداری پوهنتون، از اعتماد وزارت تحصیلات عالی و ریاست پوهنتون هرات سپاسگزاری کرد و وعده داد که از هیچ تلاش و کوششی برای ارتقای امور مالی و اداری پوهنتون دریغ نخواهد ورزید.
همچنان از طرف مقام ریاست پوهنتون هرات لوح تقدیری جهت خدمات صادقانه و مسؤولانه حافظ محمد بشیر مجاهد معاون اسبق مالی و اداری پوهنتون به وی اهداء شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۰:۳۶
Background image

جلسۀ هماهنگی امور دعوتی با پوهنتون های خصوصی ولایت هرات

آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون هرات جلسه هماهنگی امور دعوتی با اعضای رهبری پوهنتون های خصوصی را با حضور شیخ القرآن و الحدیث مولانا عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات برگزار کرد.
در این جلسه،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۲۳:۴۸
Background image

محفل اهدای تصدیق نامه به فارغان کلینیک حقوقی پوهنتون هرات برگزار شد.

محفل اهدای تصدیق نامه‌های فارغان کلینیک حقوقی پوهنتون هرات امروز در سالون کنفرانس‌های پوهنځی زراعت پوهنتون هرات برگزار شد.
این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و با حضور رؤسای پوهنځی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۲۳:۴۸
Background image

آگاهی‌دهی از احکام و فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی

آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون هرات، در راستای مسئولیت‌های دینی و اجتماعی، سمینار یک‌روزه‌ای را تحت عنوان آگاهی‌دهی از احکام و فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی برای باشندگان گذر. . .

BACK TO NEWS