مسابقۀ امارت شناسی در پوهنتون هرات برگزار شد.

hu_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۳ - ۸:۴۳
:

مسابقۀ امارت شناسی در پوهنتون هرات برگزار شد.
مسابقۀ امارت شناسی میان محصلان پوهنحی‌های زراعت و اداره و پالیسی عامه با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، دوکتور عبدالستار فاضلی رئیس پوهنحی زراعت، مولوی نذیر احمد انیق آمر ارشاد و دعوت پوهنتون، استادان پوهنحی زراعت و اداره و پالیسی عامه، سمیع الحق اسلمی مدیر مسئول مرکز فرهنگی عروج و اشتراک کنندگان مسابقه در سالون کنفرانس‌های پوهنحی زراعت برگزار شد.
این مسابقه با همکاری آمریت ارشاد و دعوت پوهنتون و مرکز فرهنگی عروج در پوهنتون هرات برگزار شد که در این مسابقه به تعداد 150 تن از محصلان پوهنحی‌های مذکور به رقابت پرداختند.
در مراسم افتتاح این مسابقه، شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات از برگزارکنندگان این مسابقه تشکر نموده، برگزاری چنین برنامه‌های فرهنگی در پوهنتون‌ هرات در کنار برنامه‌های علمی-اکادمیک برای محصلان جهت ارتقاء ظرفیت‌شان را مهم دانسته این چنین برنامه‌ها را فرصتی برای به کمال رساندن فکری و روشنگری محصلان و سپس جامعه دانست.
رئیس پوهنتون هرات افزود: الحمدالله از آنجا که امارت اسلامی افغانستان در چارچوب شریعت مقدس اسلامی از لحاظ تأسیس و اهداف اسلامی است میطلبد تا مردم به خصوص جوانان و محصلان، از طریق چنین برنامه‌هایی آگاهی خود نسبت به حکومت اسلامی را افزایش داده و در نشر آن مداومت ورزند زیرا وقتی این معلومات از طریق محصلان به جامعه بیان می‌گردد، اعتماد مردم به محصلان به عنوان قشر تحصیل‌کرده بیشتر می‌گردد.
همچنان مولوی نذیر احمد انیق آمر ارشاد و دعوت پوهنتون هرات نیز پیرامون چگونگی مسابقه معلومات داده و از مرکز فرهنگی عروج نیز تشکر نمود.
آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون هرات
26 صفر 1445- 21 سنبله 1402

پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۳۰ - ۹:۱۳

بزرگداشت از زبان عربی و جایگاه آن در عصر امروز

عنوان مراسمی بود که امروز توسط دیپارتمنت زبان و ادبیات عربی پوهنحی ادبیات با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۳۰ - ۹:۶

سلسله دروس شیوخ کرام امروز توسط شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار

سلسله دروس شیوخ کرام امروز توسط شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات برای محصلان پوهنحی های کمپیوترساینس، ژورنالیزم، اقتصاد و ادبیات در سالون کنفرانس‌های پوهنحی زراعت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۳۰ - ۹:۳

فینال مسابقات والیبال جام محصل سال 1445 پوهنتون هرات با پیروزی تیم والیبال پوهنحی انجینری خاتمه یافت.

با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، پوهندوی غلام حضرت. . .