محفل ختم تراویح در لیلیه پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۹:۵۴
img

آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون هرات محفلی را به مناسبت ختم تراویح در لیلیه پوهنتون با حضور شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان، حافظ محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری، الحاج مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد، الحاج مولوی نورالحق ازهر آمر دفتر ریاست پوهنتون، رؤسای پوهنځی‌ها، رؤسای ادارات امارتی، اساتید و محصلان لیلیه برگزار کرد.
در این محفل، شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات ضمن تقدیر و تشکر از محصلان لیلیه بابت برگزاری ختم قرآن عظیم‌الشأن در نماز تراویح، پیرامون فضایل قرآن کریم و برگزاری نماز تراویح در لیلیه‌های پوهنتون‌ها صحبت نموده گفت: "احتمام بر شعائر دین و احکامات اسلامی از جمله ضروریات یک محصل بوده که می‌تواند به عنوان یک فرد معتقد به ارزش‌های اسلامی و متخصص در رشته تحصیلی خود، نقش سازنده‌ای در جامعه ایفا نماید."
سپس شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان پیرامون اصلاح صورت و سیرت، رعایت نظم و انضباط در لیلیه، برادری، اخوت و همزیستی در لیلیه صحبت کرده و از محصلان خواست که فضای صمیمیت و همدلی را در محیط لیلیه تقویت نمایند.
در ادامه، الحاج مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد پوهنتون ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان گفت: "این آمریت در نظر دارد تا صنف‌های کوتاه‌مدت قرائت قرآن کریم، سمینارهای عقیدتی و انگیزشی برای محصلان، درس‌های ترجمه و تفسیر قرآن کریم، و سایر برنامه‌های آموزشی و تربیتی را در لیلیه‌ها راه‌اندازی نماید."
همچنین، انجینر پاسون عارفی رئیس پوهنحی انجینری در سخنان خود ضمن قدردانی از برگزار کنندگان برنامه ، پیرامون اهمیت توجه به دانش‌های دینی در کنار علوم تخصصی صحبت کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

کارگاه آموزشی سه روزه «مفاهیم احصائیوی در تحقیقات علمی» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات  با همکاری معاونیت تحقیقات و مجلهٔ علمی جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی پوهنتون هرات، کارگاه سه روزۀ مهارت‌های مسلکی در بخش تحقیق را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

از دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله در پوهنتون هرات بزرگداشت به عمل آمد.

به مناسبت دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله، کمیته فرهنگی مرکزی پوهنتون هرات محفل با شکوهی با حضور هیأت رهبری، استادان، کارمندان و محصلان درسالون کنفرانس های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

تصمیم گیری آگاهانه در زندگی فردی و اجتماعی

عنوان کنفرانس علمی بود که در پوهنځی اداره و پالیسی عامه توسط پوهنیار محمد فیروز مدبر برگزار شد.

هدف اساسی این برنامه، ارتقای سطح آگاهی محصلان در زمینه شیوه‌های درست تصمیم‌گیری و نقش آن. . .

BACK TO NEWS