شهناز نظامی محصل پوهنحی حقوق پوهنتون هرات درمسابقات مقاله نویسی حقوق بشردوستانه مقام اول را درافغانستان ازآن خود کرد

چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۲ - ۱۴:۵۳
":"

شهناز نظامی محصل پوهنحئی حقوق علوم سیاسی پوهنتون هرات مقام اول مسابقات حقوق بین الملل بشردوستانه که از طرف کمیتۀ صلیب سرخ در کابل راه اندازی شده بود را کسب کرد.

درمراسمی که به همین منظور در سالن کنفرانس‌های پوهنحئی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون هرات راه اندازی گردید، ابتدا پوهندوی دکتور محمد داوود منیر سرپرست پوهنتون هرات گفت: «خوشحال هستیم که یک‌بار دیگر شاهد دستآورد ارزنده برای جامعه علمی ولایت هرات به خصوص پوهنتون هرات هستیم»؛ دکتور منیر به خانم شهناز نظامی تبریک گفته و همچنان تلاش و کوشش کادر علمی پوهنحئی حقوق و علوم سیاسی را نیز قابل قدر خواند.

درادامه خانم مارگاریتا مسئول بخش حمایت کمیتۀ بین المللی صلیب سرخ کسب مقام اول در این مسابقات را به خانم شهناز نظامی تبریک گفته و پیرامون اهمیت حقوق بین الملل بشردوستانه به حاضرین معلومات داد.

سپس هدایت کیانا مسئول بخش نشرات و مطبوعات کمیتۀ صلیب سرخ ولایت هرات در مورد چگونگی برگزاری این مسابقات معلومات داده و یکبار دیگر به خانم شهناز نظامی و کادر علمی پوهنحئی حقوق علوم سیاسی تبریک گفت.

بعداً خانم شنهاز نظامی از استادان پوهنحئی و کمیتۀ بین المللی صلیب سرخ برای راه اندازی این مسابقات تشکر کرده در مورد مقاله خویش معلومات داد.

پوهنیار جمشید نیکجو رئیس پوهنحئی حقوق و علوم سیاسی این موفقیت را برای خانم نظامی، جامعه علمی و مردم هرات تبریک گفته و در مورد اهداف وبرنامه های علمی این پوهنحئی صحبت کرد. وی همچنان از همکاری های کمیته بین المللی صلیب سرخ نیز تشکر کرد.

در پایان کمیتۀ بین المللی صلیب سرخ، پوهنتون هرات و پوهنحئی حقوق و علوم سیاسی با اهداء تقدیرنامه به خانم شهناز نظامی از این دستآورد وی تشکر کردند.

همچنان دفتر صلیب سرخ مبلغ 50 هزار افغانی را نیز به خانم نظامی هدیه داد

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۷ - ۱۷:۶

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات با هیأت اعزامی وزارت تحصیلات عالی در حالی‌که معاونان علمی، تحقیقات و مجله علمی، اداری و امور محصلان نیز حضور داشتند به هدف بررسی. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۷ - ۱۷:۴

اولین دور مسابقات کشتی محلی (کورش)

اولین دور مسابقات کشتی محلی(کورش) به ابتکار آمریت انسجام خدمات محصلان و همکاری فدراسیون کشتی محلی ولایت هرات در سطح پوهنتون هرات با اشتراک 47 تن از محصلان پوهنحی های مختلف پوهنتون هرات. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۷ - ۱۶:۵۱

امتحان کادر علمی در پوهنتون هرات برگزار شد.

با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، مولوی محمد موسی فایق معاون علمی پوهنتون، پوهنمل رحیم بخش فقیریار آمر امور استادان، هیأت ممتحن وزارت تحصیلات عالی و هیأت. . .