سنگ تهداب مسجد جامع پوهنتون هرات گذاشته شد.

nta_new_user
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۶ - ۱۱:۴۹
img

با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، مولوی حیات الله مهاجر فراهی معاون مقام ولایت هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنحی‌ها، استادان و کارمندان سنگ تهداب مسجد جامع پوهنتون گذاشته شد.
شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات در مراسم تهداب گذاری مسجد جامع پوهنتون پیرامون اهمیت مساجد، نقش آنها و نماد معنوی برای رشد افکار اسلامی داشته باشد صحبت نمود. وی افزود: مساجد نه تنها مکانی برای عبادت است بلکه جایی برای اجتماع و ایجاد ارتباطات انسانی است، جایی که استادان و محصلان می‌توانند از آن عنوان مرکزی برای اشتراک گذاری فرهنگ اسلامی، دانش، مباحث اخلاقی و ارزش‌های انسانی استفاده نمایند.
همچنان مولوی حیات الله مهاجر فراهی معاون مقام ولایت هرات نیز سنگ تهداب مسجد جامع پوهنتون را به فال نیک گرفته گفت: مساجد به عنوان اولین مراکز آموزشی در اسلام یاد میگردند و نقش مهم در گسترش آموزش در جوامع اسلامی را به عهده دارند. وی افزود:ایجاد مسجد در نهادهای تحصیلی از ضروریات جامعه است که می‌بایست به آن توجه جدی صورت گیرد که در این راستا مقام ولایت متعهد به همکاری در راستای ایجاد پروژه های زیربنایی به خصوص مسجد شریف در این نهاد علمی است.
قرار است مسجد جامع پوهنتون هرات  در دو منزل و با ظرفیت 1000 نمازگذار احداث و به بهره برداری سپرده شود.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۱:۲

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنحی‌ها و سایر اعضا، جلسه شورای علمی برگزار شد.
در این جلسه شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۰:۵۳

حفاظت طبیعت و محیط زیست

عنوان ورکشاپی یک روزه‌یی بود که امروز به ابتکار آمریت انسجام خدمات محصلان و با همکاری آمر فارم زراعتی پوهنتون برای محصلان پوهنتون هرات برگزار شد.
این ورکشاپ با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۰:۵۱

جلسه کمیتۀ نشراتی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه کمیتۀ نشراتی آمریت ارتباطات وآگاهی عامه پوهنتون هرات با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات و اعضای این کمیته، در دفتر ریاست پوهنتون برگزار شد.
شیخ الحدیث. . .