دیپارتمنت روابط عمومی
دیپارتمنت روابط عمومی در سال 1390 در چوکات پوهنځی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی پوهنتون هرات در نتیجه توامیت های علمی با پوهنتون سن حوزه امریکا ایجاد شد و نخستین دیپارتمنت روابط عمومی در پوهنتونهای افغانستان است.د رحال حاضر دیپارتمنت روابط عمومی از سوی دانشجویان در زمان انتخاب رشته درکانکور انتخاب میگردد و روابط عمومی را طی ۴ سال را به صورت تخصصی میخوانند. این رشته، حوزه های ارتباطات استراتیژیک ، سخنگویی، ارتباطات سازمانی، سنجش افکار عمومی، تحقیق، تبلیغات وبازاریابی را شامل میشود. این دیپارتمنت تاکنون چهار دوره فارغ داده است.
اهداف علمی
تربیت نیروی متعهد و متخصص به منظور رفع نیازهای آموزشی، پژوهشی و خدماتی در سطح جامعه.
پاسخ به نیاز مبرم کشور برای تربیت متخصصان روابط عمومی، به منظور خدمت در دفاتر روابط عمومی ارتباطات سازمانی بازاریابی بخش های دولتی، خصوصی و دفاتر فرهنگی و مطبوعاتی خارج از کشور در جهت پیشبرد برنامه های توسعوی کشور.
تربیت متخصصان به منظور خدمت در جهت پیشبرد نظام ارتباطات اجتماعی در داخل کشور و پاسخ گویی به نیازهای ارتباطی و انتشاراتی در سطح بین المللی.
ارائه اطلاعات عملی و علمی مطابق پیشرفت های روز به کارشناسان و دست اندرکاران روابط عمومی ها.
ایجاد نگاه حرفوی به اداره های روابط عمومی و امکان ایجاد بسترمناسب و نوین در فعالیت های آنها.
فرهنگ سازی در زمینه استفاده صحیح از پتانسیل روابط عمومی در بین مسئولین و استفاده از دانش و تجربۀ آنها در ساختن استراتیژی ها و پالیسی ها
تلفیق علم و تجربه در حوزۀ روابط عمومی ها با تاکید بر آموزش های علمی – کاربردی.
اهداف آموزشی
1.آشنایی دانشجویان و فراگیری مهارت ها و تخصصی های حرفه روابط عمومی
2. آشنایی دانشجویان با انواع روابط عمومی در سازمان های اقتصادی و سیاسی
3. آشنایی با شیوه ها و تکنیک های جدید روابط عمومی
4. آشنایی به فرهنگ و ثقافت اسلامی، تاریخ معاصر و..
5. فراگیری کلیات علم اقتصاد، حقوق، ساینس..
حوزه های کاری فارغان این دیپارتمنت
فارغان دیپارتمنت روابط عمومی پس از فراغت، میتوانند در حوزه های کارشناسی و مدیریت بخش های ارتباطات، انتشارات، روابط عمومی، آگاهی عامه، تبلیغات، ارتباطات استراتیژیک، سخنگویی، مشاورهای و بازاریابی در سازمان های دولتی و خصوصی کار کنند.
کریکولم درسی
کریکولم ومفردات درسی دیپارتمنت روابط عمومی در همکاری علمی پوهنتون سن حوزه امریکا برابر با معیارهای جهانی و شرایط ونیازهای جامعه افغانستان تهیه و انکشاف یافته است. این کریکولم و مفردات درسی مضامین با تمرکز بر حوزه نظری، علمی و فناوری های جدید ارتباطی طراحی شده و دو سال پیش در کنفرانس ژورنالیزم کابل عنوان نصاب ملی روابط عمومی کشور برگزیده شد و اکنون مورد تایید وزارت تحصیلات عالی کشور قرار گرفته و در همه دیپارتمنت های روابط عمومی کشور در حال عملی شدن است. این کریکولم شامل 148 کریدت است و با تاکید بر گرایش های سیاسی و اقتصادی میباشد.