دیدار معاون مالی و اداری پوهنتون هرات با مسؤلان شرکت امارتی ارزاق

حافظ محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری پوهنتون هرات، با مسؤلان شرکت امارتی ارزاق به هدف هماهنگی در زمینه تأمین مواد غذایی برای محصلان لیلیه دیدار نمود و پیرامون راهکارهایی جهت ارتقای کیفیت خدمات ارزاقی لیلیه صحبت نمودند.
حافط محمد بشیر مجاهد در این دیدار ضمن تشکر از همکاریهای پیشین شرکت امارتی ارزاق، بر تأمین مواد غذایی با کیفیت، به موقع و به مقدار کافی برای محصلان تأکید کرد. وی گفت: «محصلان لیلیه باید از امکانات مناسب و مواد غذایی سالم برخوردار باشند تا بتوانند در محیطی سالم به تحصیل خود ادامه دهند.»
در این دیدار مسؤولان شرکت امارتی ارزاق نیز وعده دادند که برای تأمین نیازهای غذایی محصلان از هیچ گونه و سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید و مواد اعاشوی با کیفیت و با کمیت مناسب را به محصلان لیلیه ارائه خواهند داد.