ختم ورکشاپ برنامه های علمی تضمین کیفیت و اعتباردهی زون غرب در پوهنتون هرات

دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۶ - ۵:۲۱
ی

ورکشاپ آموزشی برنامه های علمی تضمین کیفیت و اعتباردهی زون غرب که به مدت 4 روز در پوهنتون در برگزار گردیده بود امروز با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی معاون علمی پوهنتون، پوهنمل محمد امین امین عضو بازنگر مسلکی وماستر ترینر برنامه های تضمین کیفیت و اعتباردهی، محمد اجمل سنځر آمرتدارکات و سرپرست معاونیت مالی و اداری، پوهنیار انجینر نعمان محب رئیس پوهنحی انجینری و اشتراک کنندگان ورکشاپ پایان یافت. شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات یکبار دیگر از توجه وزارت تحصیلات عالی و ریاست ارتقاء کیفیت به نهادهای تحصیلات عالی تشکر کرده گفت: برگزاری چنین ورکشاپ‌ها را باعث ارتقاء کیفیت دانش در پوهنتون ها و موسسات خصوصی و امارتی کشور میگردد و جامعه را به سوی خودکفایی سوق میدهد. رئیس پوهنتون هرات ضمن تشویق استادان بر انجام تحقیقات علمی، اظهار امیدواری نمود که شرکت کنندگان بیشترین استفاده را از این ورکشاپ برده باشند و بعد از بازگشت به پوهنتون‌ها داشته های خویش را با سایرین به اشتراک گذارند. در ادامه پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی معاون علمی پوهنتون ورکشاپ مذکور را سازنده و مفید عنوان کرده و رعایت و توجه به معیارهای ارتقاء کیفیت را باعث رشد علمی پوهنتون‌ها دانست. همچنان معاون علمی پوهنتون افزود: هیأت رهبری پوهنتون هرات در تلاش است تا فرصت‌ها و زمینه را برای ارتقاء دانش استادان موسسات تحصیلات عالی ولایات غور، فراه، بادغیس و نیمروز و پوهنتون ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی مهیا سازد. دکتور محمد طاهر تنزایی معاون علمی پوهنتون خصوصی غالب از برگزار کنندگان ورکشاپ تشکر نموده، خواهان برگزاری ورکشاپ های بیشتر در این زمینه گردید. پوهنمل محمد امین امین عضو بازنگر مسلکی وماستر ترینر برنامه های تضمین کیفیت و اعتباردهی نیز به جمع بندی ورکشاپ پرداخته و از تسهیلاتی که پوهنتون هرات به دسترس شان قرار داده بود تشکر کرد. در اخیر برنامه به اشتراک کنندگان تصدیق نامه‌هایی که تهیه گردیده بود توزیع گردید.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۹

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون هرات پایان یافت.

تیم فوتبال ایثار از گروه الف که در مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون اشتراک داشت، قهرمان این دور از این رقابت ها گردید.
مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۹

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه پوهنتون هرات پایان یافت.

مسابقات فوتبال جام اتحاد و همدلی محصلان لیلیه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۲ - ۱۵:۵۸

جلسه آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون برگزار شد.

امروز حاجی مولوی عبدالله طیب آمر دعوت و ارشاد پوهنتون هرات با آمران دعوت و ارشاد پوهنتون‌ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی در دفتر کاری‌اش دیدار نمود.
دراین دیدار، مولوی عبدالله طیب به. . .