ختم ورکشاپ برنامه های علمی تضمین کیفیت و اعتباردهی زون غرب در پوهنتون هرات

hu_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۶ - ۵:۲۱
ی

ورکشاپ آموزشی برنامه های علمی تضمین کیفیت و اعتباردهی زون غرب که به مدت 4 روز در پوهنتون در برگزار گردیده بود امروز با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی معاون علمی پوهنتون، پوهنمل محمد امین امین عضو بازنگر مسلکی وماستر ترینر برنامه های تضمین کیفیت و اعتباردهی، محمد اجمل سنځر آمرتدارکات و سرپرست معاونیت مالی و اداری، پوهنیار انجینر نعمان محب رئیس پوهنحی انجینری و اشتراک کنندگان ورکشاپ پایان یافت. شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات یکبار دیگر از توجه وزارت تحصیلات عالی و ریاست ارتقاء کیفیت به نهادهای تحصیلات عالی تشکر کرده گفت: برگزاری چنین ورکشاپ‌ها را باعث ارتقاء کیفیت دانش در پوهنتون ها و موسسات خصوصی و امارتی کشور میگردد و جامعه را به سوی خودکفایی سوق میدهد. رئیس پوهنتون هرات ضمن تشویق استادان بر انجام تحقیقات علمی، اظهار امیدواری نمود که شرکت کنندگان بیشترین استفاده را از این ورکشاپ برده باشند و بعد از بازگشت به پوهنتون‌ها داشته های خویش را با سایرین به اشتراک گذارند. در ادامه پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی معاون علمی پوهنتون ورکشاپ مذکور را سازنده و مفید عنوان کرده و رعایت و توجه به معیارهای ارتقاء کیفیت را باعث رشد علمی پوهنتون‌ها دانست. همچنان معاون علمی پوهنتون افزود: هیأت رهبری پوهنتون هرات در تلاش است تا فرصت‌ها و زمینه را برای ارتقاء دانش استادان موسسات تحصیلات عالی ولایات غور، فراه، بادغیس و نیمروز و پوهنتون ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی مهیا سازد. دکتور محمد طاهر تنزایی معاون علمی پوهنتون خصوصی غالب از برگزار کنندگان ورکشاپ تشکر نموده، خواهان برگزاری ورکشاپ های بیشتر در این زمینه گردید. پوهنمل محمد امین امین عضو بازنگر مسلکی وماستر ترینر برنامه های تضمین کیفیت و اعتباردهی نیز به جمع بندی ورکشاپ پرداخته و از تسهیلاتی که پوهنتون هرات به دسترس شان قرار داده بود تشکر کرد. در اخیر برنامه به اشتراک کنندگان تصدیق نامه‌هایی که تهیه گردیده بود توزیع گردید.

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۷ - ۲۲:۵۰

افتتاح پروژه چوک سرک‌های پوهنتون هرات

با حضور دکتور لطف‌الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و مجله علمی و سرپرست پوهنتون هرات، پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی معاون علمی. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۷ - ۲۲:۴۹

بازدید از لیلیه پوهنتون هرات

ملا انعام الله انعام معاون مالی و اداری پوهنتون هرات از لیلیه ذکور پوهنتون کنترول و نظارت به عمل آورد.
معاون مالی و اداری پوهنتون؛ رعایت پاکی و نظافت آشپزخانه و ظروف پخت وپز، مواد. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۷ - ۲۲:۴۷

دکتور لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی از شفاخانۀ کادری پوهنحی طب دیدن به عمل آورد.

در دیدار معین علمی وزارت تحصیلات عالی تأکید نمود که اولویت های امارت اسلامی افغانستان و. . .