جلسه با آمران دیپارتمنت ها

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷ - ۸:۴۵
img

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات و مولوی محمد موسی فایق معاون علمی پوهنتون هرات با آمران دیپارتمنت های پوهنحی ها طی جلسه‌یی دیدار و گفتگو نمودند.
در این جلسه، ابتدا معاون علمی پوهنتون هرات به ارائه گزارش از فعالیت‌های انجام‌شده توسط این معاونیت در بخش‌های مختلف پرداخته و با اشاره به پیشرفت‌ها و چالش‌های موجود، تأکید کرد که هماهنگی میان دیپارتمنت‌ها و استادان می‌تواند بهبود کیفیت آموزشی را در پی داشته باشد. 
وی همچنین از آمران دیپارتمنت‌ها خواست تا با رعایت مقررات تحصیلات عالی، تعهد و همکاری به تحقق اهداف علمی این نهاد کمک کنند تا نتایج متوقعه به‌صورت منظم و کارآمد حاصل گردد و از هرگونه سکتگی و ناهماهنگی در امور تدریسی جلوگیری به عمل آید.
سپس شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات نیز از تلاش‌ها و زحمات آمران دیپارتمنت‌ها و همکاری‌های شان با معاونیت علمی قدردانی نموده، گفت: این همکاری ها نقش کلیدی در ارتقای کیفیت آموزشی و پیشبرد اهداف پوهنتون دارد. رئیس پوهنتون هرات تأکید نمود که، هیأت رهبری پوهنتون متعهد به حل مشکلات و بهبود شرایط آموزشی وتحقیقی است و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهد ورزید.
در ادامه آمران دیپارتمنت ها نیز ضمن شریک ساختن چالش‌ها و مشکلات به ارائه گزارش فعالیت های شان پرداختند که مورد توجه هیأت رهبری پوهنتون هرات قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

کارگاه آموزشی سه روزه «مفاهیم احصائیوی در تحقیقات علمی» برگزار شد.

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات  با همکاری معاونیت تحقیقات و مجلهٔ علمی جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی پوهنتون هرات، کارگاه سه روزۀ مهارت‌های مسلکی در بخش تحقیق را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

از دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله در پوهنتون هرات بزرگداشت به عمل آمد.

به مناسبت دهمین سالروز شهادت امیرالمؤمنین ملا اختر محمد منصور رحمه‌الله، کمیته فرهنگی مرکزی پوهنتون هرات محفل با شکوهی با حضور هیأت رهبری، استادان، کارمندان و محصلان درسالون کنفرانس های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۶
Background image

تصمیم گیری آگاهانه در زندگی فردی و اجتماعی

عنوان کنفرانس علمی بود که در پوهنځی اداره و پالیسی عامه توسط پوهنیار محمد فیروز مدبر برگزار شد.

هدف اساسی این برنامه، ارتقای سطح آگاهی محصلان در زمینه شیوه‌های درست تصمیم‌گیری و نقش آن. . .

BACK TO NEWS