بیوگرافی پوهنمل دوکتور نجیب الرحمن حدید رئیس پوهنځی ژورنالیزم و اربتاطات جمعی پوهنتون هرات

پوهنمل دوکتور نجیب الرحمن حدید فرزند سید عبدالرحمن در سال 1366 هجری شمسی در ولایت هرات در یک خانواده روشنفکر چشم به جهان گشود، تعلیمات ابتدائی و متوسطه را در لیسه جامی  و دوره لیسه  را در لیسه انقلاب اسلامی ولایت هرات در سال 1382 هجری شمسی به پایه اکمال  رساند و در سال 1383 شامل دیپارتمنت ژورنالیزم پوهنځی ادبیات و علوم بشری پوهنتون هرات گردید.

موصوف بعد از اتمام دوره لیسانس، در سال1387 شامل کادر علمی دیپارتمنت ژورنالیزم پوهنځی ادبیات پوهنتون هرات شد.

پوهنمل حدید مدرک ماستری را درسال 1390 از دانشگاه علامه طباطبائی و مدرک دوکتورا خویش را در سال 1396 از دانشگاه تهران کشور ایران بدست آورد. و در سال 1397 به حیث رئیس پوهنځی ژورنالیزم و ارتباطات جمعی مقرر گردید.