برگزاری کنفرانس بین‌المللی بررسی و بهبود سیستم تضمین کیفیت در تحصیلات عالی

nta_new_user
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۹:۴۶
img

کنفرانس بین‌المللی بررسی و بهبود سیستم تضمین کیفیت در تحصیلات عالی به میزبانی پوهنتون خصوصی جامی و با حضور هیأت بلندپایه وزارت تحصیلات عالی، هیأت رهبری پوهنتون هرات، رؤسا و استادان نهادهای تحصیلات عالی خصوصی و جمعی از شخصیت‌های علمی و فرهنگی برگزار گردید.
در این نشست، موضوعات مرتبط با راهکارهای ارتقای کیفیت آموزشی، بهبود نظام تضمین کیفیت در نهادهای تحصیلات عالی و تبادل تجارب علمی مورد بررسی قرار گرفت.
شیخ عبدالغنی حقانی، رئیس پوهنتون هرات، در سخنرانی خویش با استناد به آیات قرآنی، ایمان به خدا، عمل صالح، دعوت الی‌الله و صبر و استقامت را از مهم‌ترین اسباب ارتقای علمی و فکری دانست. وی تأکید کرد که تکامل انسان تنها زمانی ممکن می‌گردد که فرد هدف از آفرینش خویش را درک کرده و همواره به محاسبه نفس خویش بپردازد.
رئیس پوهنتون هرات همچنان افزود: رشد علمی و معنوی زمانی معنا می‌یابد که با ارزش‌های الهی و انسانی پیوند داشته باشد و نهادهای تحصیلات عالی در این زمینه مسئولیت مهم دارند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۱:۳۴
Background image

راه‌اندازی دستگاه اثر فوتوالکتریک در لابراتوار مدرن دیپارتمنت فزیک

دستگاه اثر فوتوالکتریک در لابراتوار مدرن  دیپارتمنت فزیک پوهنځی ساینس رسماً راه‌اندازی شد.
این دستگاه یکی از تجهیزات مهم در بخش فزیک مدرن بوده و برای بررسی پدیدهٔ اثر فوتوالکتریک،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۱:۳۴
Background image

کارهای زیربنایی پوهنتون هرات با سرعت و جدیت ادامه دارد.

پوهنتون هرات در راستای بهبود زیرساخت های این نهاد علمی، پروژه‌های متعدد زیربنایی را با جدیت شروع نموده است. این پروژه‌ها شامل سرک‌سازی، هموارکاری ساحه روبه‌روی پوهنځی انجینری برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۱:۳۴
Background image

بازدید آمر نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی از لابراتوارهای پوهنځی ساینس پوهنتون هرات

قاری سید رحمان منیب، آمر نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی، ضمن دیدار با مسؤولان پوهنځی ساینس پوهنتون هرات از لابراتوارهای پوهنځی ساینس پوهنتون هرات بازدید به عمل آورد. در این دیدار،. . .

BACK TO NEWS