امتحان بست‌های کادر علمی برگزار شد.

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۶ - ۹:۴۶
img

معاونیت علمی پوهنتون هرات امروز به منظور پُر کردن بست های خالی کادر علمی این پوهنتون، مؤسسات تحصیلات عالی ولایات بادغیس، فراه و نیمروز و پوهنتون خصوصی غالب از 49 تن متقاضی امتحان تخصصی را اخذ نمود.
قرار است به تعداد 22 تن از این متقاضیان در پوهنځی‌های اقتصاد، کمپیوترساینس، علوم اجتماعی، انجینری، اداره و پالیسی عامه و ساینس جذب گردند.
مولوی محمد موسی فایق معاون علمی پوهنتون ضمن تأکید بر شفافیت امتحان، جذب افراد توانمند گفت: جذب افراد متعهد و متخصص نه تنها باعث غنی‌تر‌ شدن سیستم تحصیلی و تحقیقی می‌گردد، بلکه به محصلان نیز فرصت یادگیری و رشد در محیطی تخصصی‌تر و باکیفیت‌تر را مهیا می‌نماید.
گفتنی است پوهنتون هرات با برگزاری امتحانات رقابتی و شفاف برای متقاضیان واجد شرایط، تلاش میکند با جذب نیروی متعهد و متخصص در راستای ارتقای دانش و تخصص در سطح کشور نقش بارزی را ایفا نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۸:۳۸
Background image

*برای اولین بار عملیات جراحی فتق (Hernia) در شفاخانه کادری پوهنتون هرات با موفقیت انجام شد.*

کادر متخصص شفاخانۀ کادری پوهنتون هرات موفق شدند تا برای اولین بار عملیات جراحی فتق (Hernia) را در این شفاخانه انجام دهند.

در مراسمی که به همین منظور با حضور شیخ عبدالغنی حقانی رئیس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۸:۳۸
Background image

محفل تقدیر از محصلان نخبه و معرفی محصلان جدیدالشمول پوهنځی انجینری پوهنتون هرات برگزار شد.

پوهنځی انجینری پوهنتون هرات به منظور گرامیداشت از محصلان نخبه و خوش آمدگویی به محصلان جدیدالشمول این پوهنځی، محفلی را با حضور شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان، رؤسای پوهنځی‌ها،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۸:۴۱
Background image

کارگاه آموزشی «تدریس حرفه‌ای با روش‌ها و فنون نوین تدریس» راه اندازی شد.

آمریت انکشاف مسلکی پوهنتون هرات در چارچوب برنامه‌های ارتقای ظرفیت و تقویت مهارت‌های حرفه‌ای اعضای کادر علمی این نهاد علمی، کارگاه آموزشی « تدریس حرفه‌ای با روش‌ها و فنون نوین تدریس». . .

BACK TO NEWS