معاون جدید امور محصلان پوهنتون هرات معرفی شد.
مولوی عبدالهادی یاسر به حیث معاون جدید امور محصلان پوهنتون با حضور شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنځی ها، استادان و کارمندان معرفی شد.
جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز یافت و سپس شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات طی سخنانی بر اهمیت مسؤولیتپذیری، امانتداری و تلاش برای انجام امور به بهترین وجه تأکید نمود. وی در ادامه از تلاشها و زحمات شیخ عبدالهادی ذوالهادی، معاون پیشین امور محصلان، قدردانی کرده و از خداوند متعال برای مولوی عبدالهادی یاسر معاون جدید امور محصلان توفیق خدمات در عرصۀ خدمتگذاری به محصلان و این نهاد علمی استدعا نمود.
در ادامه، مولوی عبدالهادی یاسر معاون جدید امور محصلان پوهنتون هرات در سخنان خود خدمت به نظام اسلامی را عبادتی بزرگ به خصوص در نهادهای تحصیلی و مدارس دینی خواند و آن را یک هدف مقدس دانست. وی ضمن تشکر از اعتماد وزارت تحصیلات عالی، تعهد سپرد که در راستای پیشبرد امور محوله از هیچگونه سعی و تلاش دریغ نخواهد ورزید و از همکاران در سایر بخشها خواست تا با این معاونیت همکاری همهجانبه داشته باشند.
بعداً، حکم مقام محترم وزارت تحصیلات عالی در مورد انتصاب مولوی عبدالهادی یاسر به حیث معاون جدید امور محصلان پوهنتون قرائت گردید و جلسه با دعائیه به پایان رسید.
