جلسۀ کمیتۀ امتحانات پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسۀ کمیتۀ امتحانات پوهنتون به رهبری شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان و اعضای جلسه در دفتر کاری این معاونیت برگزار شد.
جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد، بعداً شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان پیرامون انجام امور محوله مطابق به قوانین امارت اسلامی افغانستان و رهنمودهای وزارت تحصیلات عالی صحبت نمود. معاون امور محصلان بر استفاده مؤثر از امکانات عصری، داشتن پلان و برنامه منظم، نوآوری در اجرای امور و پیشبرد دقیق مسؤلیتهای سپردهشده تأکید کرده و خواستار توجه جدی اعضای کمیته به این موارد شد.
سپس، مسؤلان کمیتههای امتحانات پوهنحیهای مختلف هر یک گزارش مختصری از روند برگزاری امتحانات چانس دوم و جریان امتحانات چانس سوم ارائه نمودند و دراخیر تصامیم لازم در خصوص موارد ذکر شده در اجندا اتخاذ گردید.