د لوړو زده کړو وزارت د مالیې او ادارې له وزیر سره د ویډیو کنفرانس غونډه

nta_new_user
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲ - ۹:۳۱
img

نن د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث مفتي عبدالغفار، اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د جامعې د ریاست رئیس ملا علي قاري نعماني هروي، د لوړو زده کړو له اداري مرستیال مولوي حافظ محمد حامد حسیب سره د ویډیو کنفرانس له لارې خبرې وکړې.
د دغه ویډیو کنفرانس ګډونوالو د ۱۴۰۳ کال پر مالي بودیجې او د اکاډمیکو بنسټونو اړوند پر نورو موضوعاتو یو له بل سره خپل نظرونه شریک کړل.

تازه خبرونه

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۵ - ۱۰:۶

له دیني او طبي اړخه د نشه يي توکو زیانونه

دا د هغه علمي سیمینار سرلیک ؤ چې نن د هرات پوهنتون د محصلینو د چپړتیاوو د انسجام د امریت له خوا د قوماندانۍ د نشه یي توکو په وړاندې د مبارزې د امریت په همکارۍ، د شرعیاتو پوهنځي د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲ - ۹:۳۱

د لوړو زده کړو وزارت د مالیې او ادارې له وزیر سره د ویډیو کنفرانس غونډه

نن د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث مفتي عبدالغفار، اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د جامعې د ریاست رئیس ملا علي قاري نعماني هروي، د لوړو زده کړو له اداري مرستیال مولوي حافظ محمد حامد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱ - ۱۰:۴۹

د ویب سایټ د تغذیې په اړه غونډه

د هرات پوهنتون د علمي مرستیال مولوي محمد موسی فایق تر مشرۍ لاندې نن په هرات پوهنتون کې د ویب سایټ د تغذیې په اړه غونډه وشوه. په دې غونډه کې چې د کمپیوټر ساینس پوهنځي رئیس او نورو غړو هم. . .