د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست د ساتنې او پالنې (حفظ او مراقبت) پروژې د بولۍ ورکولو ناسته دایره شوه.

nta_new_user
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۱۷
img

د هرات پوهنتون مالی او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام، د تدارکاتو آمریت، د پوهنتون د خدماتو او د دیني تخصصاتو او جامعاتو ریاست د عمومي تدارکاتو مدیریت سرپرست په حضور دساتنې او پالنې (حفظ او مراقبت) پروژې بولۍ ورکولو ناسته دایره شوه

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۵

په سمه توګه د نیالګیو د کېښنولو لاره چاره، او د ونو خړوبول، ساتنه او پالنه(حفظ مراقبت).

دا د هغه زده کړیزې برنامې سرلیک دی چې د زراعت پوهنځي د څېړنیز فارم آمریت په ابتکار د هرات ولایت ښاروالۍ ریاست، د انجیل او ګذرې ولسوالیو او د هرات پوهنتون ښاروالۍ د باغوانانو لپاره په. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۳

د شرعیاتو پوهنځي له اختصاصي کتابتون څخه لیدنه وشوه.

د هرات پوهنتون رئیس شیخ الحدیث ابو الحکمت مفتي عبدالغفار او د پوهنتون مالي او اداري مرستیال ملا انعام الله انعام په داسې حال کې چې د شرعیاتو او اسلامی علومو پوهنځي رئیس ملا هدایت الله. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۲۰

د هرات پوهنتون د ارشاد او دعوت آمریت د زده کړیز سمینار دریمه ورځ د علمي او اصلاحي ظرفیت د لوړاوي تر نوم لاندې محصلینو ته دایر شو.

د دې سمینار په دریمه ورځ کې د تجوید، ترجمې، تفسیر، سیرت النبي(ص) او د منهج الدعوت درسونه د قاري سیف الله صادقي، مولوي عبدالظاهر، شیخ الحدیث نورالله نوري او مولوي عبدالوهاب حنیف لخوا. . .