محصلان لیلیه پوهنتون هرات از معاون مالی و اداری و مدیر عمومی لیلیه با اهدای سپاس‌نامه تقدیر کردند.

nta_new_user
Wed, Jul 16 2025 9:49 AM
img

طی دیداری، جمعی از محصلان لیلیه پوهنتون هرات از تلاش‌ها و خدمات حافظ محمد بشیر مجاهد معاون مالی و اداری پوهنتون و میرویس رحیمی مدیر عمومی لیلیه، قدردانی به عمل آمد.
هدف از این دیدار، ارج‌گذاری به تلاش‌های مداوم و سازنده معاون مالی و اداری و مدیریت عمومی لیلیه در راستای بهبود وضعیت خدمات شایسته در لیلیه عنوان گردید که طی آن محصلان لیلیه، سپاس‌نامه‌هایی به معاون مالی واداری و مدیر عمومی لیلیه اهدا نمودند.
منصور صوفی‌زاده، نماینده عمومی محصلان لیلیه، در سخنانی ضمن ابراز امتنان از توجه معاون مالی و اداری به وضعیت لیلیه اظهار داشت:«در سال‌های اخیر، تغییرات مثبت چشم‌گیری در زمینه‌های بهبود مواد غذایی، بهبود وضعیت صحی، نظافت، ترمیم و ایجاد تأسیسات جدید و پاسخگویی به مشکلات محصلان مشاهده شده که نتیجۀ مدیریت دلسوزانه و دقیق این تیم رهبری است.
وی افزود که این اقدام محصلان تنها نشانه‌ای از قدرشناسی آنان است و آنان امیدوارند که این روند همکاری و توجه همچنان ادامه یابد.
در پایان محفل، حافظ محمد بشیر مجاهد نیز ضمن ابراز سپاس، وعده سپرد که تلاش‌ها در راستای بهبود وضعیت محصلان با قوت بیشتر ادامه خواهد یافت و حمایت از نسل جوان و تحصیل‌کرده از اولویت‌های اصلی این معاونیت خواهد بود.

Latest news

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

دل‌نوشته‌ای از غربت تا مهربانی هرات

وقتی از دیار غربت، با چمدانی پُر از زخم و چشمانی پُر از اشک، پای به خاک وطن گذاشتم، گمان نمی‌بردم هنوز هم می‌توان مزه‌ی مهربانی را چشید... اما هرات، این شهر آفتاب و آغوش، مرا غافلگیر. . .

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

ورکشاپ آموزشی روش تحقیق برگزار شد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون هرات ورکشاپ آموزشی 5 روزۀ تحت عنوان روش تحقیق را در پوهنتون هرات برگزار کرد. 
این ورکشاپ توسط پوهاند داکتر عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و مجله علمی. . .

Mon, Mar 03 2025 9:58 AM
Background image

Scientific Conference on the Rights of Civilians from the Perspective of Islamic Sharia and International Documents

Professor Abdul Rahman Saleem, a faculty member of the Faculty of Sharia and Islamic Sciences at Herat University, held a scientific conference titled "The Rights of Civilians from the. . .

BACK TO NEWS