کنفرانس علمی "جداسازی آنالیت ها به روش میکرواستخراج فاز جامد" برگزار شد

nta_new_user
Tue, Jul 23 2024 3:14 PM
img

پوهنحی ساینس پوهنتون هرات امروز کنفرانس علمی جداسازی آنالیت‌ها به روش میکرواستخراج فاز جامد را برگزار کرد.
این کنفرانس با حضور رئیس، استادان و محصلان در سالون کنفرانس‌های پوهنحی ساینس به هدف آشنایی استادان و محصلان با جداسازی آنالیت‌ها، تغلیظ آنالیت و آماده سازی آنها برای تزریق به دستگاه گاز کروماتوگرافی به روش میکرواستخراج فاز جامد عنوان گردید.
در اخیر اشتراک کنندگان این کنفرانس به ارائه پرسش و پاسخ پرداختند و کنفرانس با دعائیه پایان یافت.

Latest news

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

دل‌نوشته‌ای از غربت تا مهربانی هرات

وقتی از دیار غربت، با چمدانی پُر از زخم و چشمانی پُر از اشک، پای به خاک وطن گذاشتم، گمان نمی‌بردم هنوز هم می‌توان مزه‌ی مهربانی را چشید... اما هرات، این شهر آفتاب و آغوش، مرا غافلگیر. . .

Sun, Jul 13 2025 9:17 AM
Background image

ورکشاپ آموزشی روش تحقیق برگزار شد.

معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل ورکشاپ آموزشی 5 روزۀ تحت عنوان روش تحقیق را در پوهنتون هرات برگزار کرد. 
این ورکشاپ توسط پوهاند داکتر عزیزالرحمن نیازی معاون تحقیقات و. . .

Mon, Mar 03 2025 9:58 AM
Background image

Scientific Conference on the Rights of Civilians from the Perspective of Islamic Sharia and International Documents

Professor Abdul Rahman Saleem, a faculty member of the Faculty of Sharia and Islamic Sciences at Herat University, held a scientific conference titled "The Rights of Civilians from the. . .

BACK TO NEWS