کنفرانس علمی ـ تحقیقی محصلان دیپارتمنت جامعه‌شناسی در پوهنتون هرات برگزار شد.

nta_new_user
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۹:۴۹
IMG

دیپارتمنت جامعه‌شناسی پوهنحٔی علوم اجتماعی پوهنتون هرات، کنفرانسی علمی را با محوریت ارائه‌ی یافته‌های تحقیقات میدانی محصلان برگزار کرد. این برنامه با حضور اساتید و محصلان در سالون کنفرانس‌های پوهنحٔی علوم اجتماعی برگزار شد.
کنفرانس با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد، سپس پوهنیار محمد ناصر محمدی رئیس پوهنحٔی علوم اجتماعی با اشاره به نقش اساسی تحقیق در توسعۀ علمی و اجتماعی، محصلان را به انجام تحقیقات میدانی و مشارکت در فعالیت‌های علمی تشویق کرد.
در این کنفرانس، دو تحقیق علمی توسط محصلان دیپارتمنت جامعه‌شناسی ارائه شد. تحقیق نخست با عنوان «تبیین جامعه‌شناختی تأثیر فناوری هوش مصنوعی بر آینده شغلی» توسط شجاع رضایی به بررسی آثار هوش مصنوعی بر بازار کار پرداخت. نتایج این تحقیق نشان داد که در کنار فرصت‌های جدید شغلی، برخی مشاغل سنتی نیز در معرض حذف قرار دارند و ضرورت بازنگری در سیاست‌های آموزشی و توانمندسازی نیروی کار احساس می‌شود.
تحقیق دوم با عنوان «روش‌های یادگیری مؤثر» توسط رحمت‌الله آرین ارائه شد. وی با بررسی سبک‌های مختلف یادگیری محصلان نشان داد که روش‌های فعال و مشارکتی تأثیر مثبتی بر عملکرد تحصیلی دارند. در پایان، پیشنهادهایی نیز برای بهبود کیفیت آموزش در محیط پوهنتون نیز ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

کارگاه آموزشی مروری بر انواع تحقیقات و مطالعات در علوم اجتماعی

آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون هرات، کارگاه آموزشی دو روزه «مروری بر انواع تحقیقات و مطالعات در علوم اجتماعی» از سلسله برنامه‌های ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی در پوهنتون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

*سمینار پلان استراتژیک سالانه پوهنځی ژورناليزم و ارتباطات جمعی برگزار شد*

این سمینار برای استادان، کارمندان و محصلان پوهنځی ژورناليزم و ارتباطات جمعی پوهنتون هرات به منظور تشریح برنامه راهبردی سالانه جاری ۱۴۰۵ هجری شمسی برگزار گردید.

سمینار با تلاوت چند آیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

**تجلیل از کسب مقام نخست فارغ التحصیلان پوهنځی طب پوهنتون هرات در امتحان اگزیت ۱۴۰۴**

پوهنځی طب پوهنتون هرات به منظور تجلیل از کسب مقام نخست فارغ‌التحصیلان این پوهنځی در امتحان اگزیت1404 و تقدیر و بزرگداشت از استادان متقاعد این پوهنځی محفلی را با حضور شیخ‌القرآن و الحدیث. . .

BACK TO NEWS