ورکشاپ سه روزۀ معرفی سکولاریزم و تضاد آن با نظام اسلامی

nta_new_user
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۸ - ۱۱:۴۹
img

معاونیت امور محصلان پوهنتون هرات با همکاری ادارۀ تحقیقاتی و نشراتی عروج  ورکشاپ سه روزۀ معرفی سکولاریزم و تضاد آن با نظام اسلامی را برگزار کرد.
ورکشاپ با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد، سپس شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان، معلومات کُلی پیرامون نظام سکولاریزم و ویژه گی های نظام اسلامی صحبت نموده، محصلان را براشتراک فعال دراین ورکشاپ تشویق کرد.
معاون امور محصلان پوهنتون افزود: ما و شما مسؤولیت داریم نظام اسلامی را بشناسیم، تا با درک عمیق، بصیرت دینی و تحلیل درست از حقایق در برابر جنگ های فکری نظام های سکولاریزم، امپریالیزم و کاپیتالیزم و سایرنظام های کفری از ارزش‌های اسلامی خویش دفاع کنیم.
سپس استاد هروی پیرامون سکولاریزم و تضاد آن با اسلام صحبت نموده گفت: سکولاریزم با کنار گذاشتن دین از صحنه‌ی زندگی اجتماعی و سیاسی، در حقیقت با اساس دین اسلام که یک نظام کامل زندگی برای انسان‌هاست، در تضاد قرار دارد و هدف نهایی آن جایگزین ساختن ارزش‌های مادی و دنیوی به‌جای ارزش‌های الهی می‌باشد.
بعداً مولوی عبدالناصر امینی، معاون تحقیقات علمی پوهنتون خصوصی غالب، پیرامون پیشینه‌ی تاریخی سکولاریزم، بنیان‌های فکری آن، اصول اساسی، انواع گوناگون و قرائت‌های مختلف از این نظام صحبت نمود. وی افزود: سکولاریزم با هدف تضعیف باورهای دینی و ترویج نگرش‌های مادی‌گرایانه وارد جوامع اسلامی شده و میبایست مسلمانان با درک عمیق و معرفت دینی، در برابر این تفکر ایستادگی نمایند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۱۲
Background image

سمینار یک‌روزه «صحت مصئونیت کاری» در پوهنتون هرات برگزار شد.

آمریت امور کارکنان معاونیت مالی و اداری پوهنتون هرات به‌منظور ارتقای ظرفیت کارکنان اداری و ترویج فرهنگ مصئونیت در محیط کار، سمینار یک‌روزه‌ای تحت عنوان «صحت مصئونیت کاری» را برگزار کرد.. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۱۲
Background image

«طبقه‌بندی اهداف آموزشی بلوم و کاربرد آن در یادگیری»

عنوان کارگاه آموزشی یک روزه‌یی بود که توسط آمریت مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون جهت ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی اعضای کادر علمی، برای 16 تن از استادان این پوهنتون راه اندازی شد.
 
در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۱۲
Background image

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات امروز با حضور مفتی عبدالستار المحسن رئیس عمومی پوهنتون هرات، معاونان، رؤسای پوهنځی‌ها و جمعی از استادان این نهاد برگزار شد.
 
این جلسه با تلاوت آیاتی چند از. . .

BACK TO NEWS