ارزیابی موفقیت ایمپلنت های فوق کوتاه Ultra short dental implants survival rate

nta_new_user
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۱۰:۴۳
img

کمیتۀ فرهنگی پوهنځی ستوماتولوژی کنفرانس علمی ارزیابی موفقیت ایمپلنت های فوق کوتاه را برای محصلان این پوهنځی برگزار کرد.
در این کنفرانس استاد ابوعلی لطیف رئیس پوهنځی ستوماتولوژی ضمن معرفی و تاریخچه ایمپلنت، به ارائه نتایج آخرین تحقیقات در این مورد پرداخته و به بررسی مزایا و چالش‌های استفاده از ایمپلنت‌های فوق‌کوتاه در درمان‌های طب دندان اشاره کرد.
این کنفرانس با هدف ارتقای دانش و آگاهی محصلان درباره جدیدترین روش‌های درمانی و تکنولوژی‌های روز برگزار گردید و مورد استقبال محصلان این پوهنځی قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۶
Background image

کنفرانس علمی «هالیتوزز (بوی بد دهان)» در پوهنتون هرات برگزار شد.

پوهنځی ستوماتولوژی پوهنتون هرات کنفرانس علمی را تحت عنوان «عوامل هالیتوزز و مدیریت آن» برگزار کرد.
این برنامه به‌منظور ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی محصلان این پوهنځی، با حضور استادان و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۶
Background image

امتحان کانکور عمومی سال ۱۴۰۴ در پوهنتون هرات آغاز شد.

امتحان کانکور عمومی سال ۱۴۰۴ امروز در پوهنتون هرات با حضور شیخ عبدالغنی حقانی رئیس پوهنتون هرات، شیخ عبدالهادی ذوالهادی معاون امور محصلان، پوهندوی رحیم بخش فقیریار سرپرست معاونیت علمی،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۲
Background image

تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه میان پوهنتون هرات و ریاست نمایندگی وزارت امور خارجه در هرات به امضا رسید.

امروز طی مراسمی، تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون هرات و ریاست نمایندگی وزارت امور خارجه در هرات  امضا شد.
در محفلی که به همین منظور در دفتر ریاست پوهنتون هرات برگزارشد، شیخ عبدالغنی. . .

BACK TO NEWS