ورکشاپ 4 روزۀ صحت روانی

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۱ - ۱۴:۵۰
""

ورکشاپ 4 روزۀ صحت روانی توسط آمریت انکشاف مسلکی استادان پوهنتون هرات و همکاری دفتر بین المللی IAM در سالن کنفرانس‌های این آمریت به هدف بالا بردن ظرفیت‌های مسلکی استادان آغاز شد.
18 تن از استادان پوهنتون‌های هرات، غور، بادغیس، فراه، نیمروز و پوهنتون خصوصی غالب در این ورکشاپ اشتراک می‌نمایند.
قرار است طی این ورکشاپ پیرامون موضوعاتی از قبیل: صحت روانی، اعراض و علایم، مصاحبۀ
 کلینیکی، اختلالات خلقی، اختلالات اضطرابی، اختلالات سایکوز، کم توانی ذهنی، اختلال یادگیری، بیش فعالی و اوتیسم، مشکلات رفتاری اطفال، صرع و اختلالات تبدیلی معلومات جامع و کامل ارائه گردد.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۰:۴۰

دیدار رئیس پوهنتون هرات با معاون مقام ولایت

شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات با الحاج مولوی حیات الله مهاجر معاون مقام ولایت هرات در حالی‌که معانان و استادان پوهنتون در دفتر ریاست حضور داشتند، دیدار و پیرامون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۰:۳۸

جلسه شورای علمی پوهنتون هرات برگزار شد.

با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، پوهندوی مولوی عبدالعزیز نعمانی معاون علمی پوهنتون، ملا انعام الله انعام معاون مالی واداری پوهنتون، پوهندوی غلام حضرت حساس. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۶ - ۱۱:۴۹

سنگ تهداب مسجد جامع پوهنتون هرات گذاشته شد.

با حضور شیخ الحدیث ابوالحکمت مفتی عبدالغفار رئیس پوهنتون هرات، مولوی حیات الله مهاجر فراهی معاون مقام ولایت هرات، معاونان پوهنتون، رؤسای پوهنحی‌ها، استادان و کارمندان سنگ تهداب مسجد. . .